SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Striktrøjer (1342)

En lækker striktrøje er et uundværligt item i garderoben. Der findes heller ikke noget bedre end en lækker strikket trøje, som varmer og får dit outfit til at se unik og stilfuld ud – på den hyggelige måde.

Stort sortiment af dejlige striktrøjer

De kolde måneder i Danmark er der nemlig mange af, og derfor er det ideelt med en lækker strik, som vi kan putte os i. Men en lun strik cardigan, eller striksweater kan også sagtens bruges på de kølige sommeraftenener. På Miinto har vi et enormt udvalg af lækre striktrøjer til kvinder, som du kan bruge til enhver lejlighed. Vi har nemlig striktrøjer i alle farver, designs og materialer. Ens for dem alle er den store kvalitet. De lækre strik er produceret i materialer såsom uld, bomuld, angora og kashmir, og sortimentet bliver konstant opdateret. På den måde kan du altid finde de nyeste trends indenfor strik hos Miinto.dk.

Strik til enhver lejlighed, pasform og behov

Strikvare på Miinto er beriget med strik i et varieret sortiment af forskellige pasforme, så du helt sikkert kan finde en strik, som passer til din figur. Derudover består det store og mangfoldige sortiment af strikvarer af unikt modetøj, der er perfekt til en kold vinterdag såvel som en tur på café eller i byen. Striktrøjerne fås i mange forskellige farver og modeller, og nogle af dem er tykkere end andre. Udvalget af striktrøjer på Miinto.dk byder på et sortiment af lækkert strik, der varierer meget i form, udtryk og pris, hvorfor modebeviste kvinder altid kan finde en lækker striktrøje, som matcher deres unikke look. Brug en fin lille kashmir strik for at skabe et eksklusivt udtryk, eller brug en oversize strik, hvis du gerne vil skabe et mere casual outfit. En tynd strik kan også bruges på kolde sommeraftener eller til finere arrangementer, til f.eks. en nederdel, eller oven på en kjole.

Striktrøjer til din vintergarderope fra førende brands

Bliv inspireret af vores udvalg fra brands, som Ganni, Munthe, Gestuz, Mos Mosh, Second Female, og Lolly’s Laundry. Deres striktrøjer vil holde dig varm i lækre, bløde, strikkede materialer, og samtidig løfte dit vinterlook til nye højder. Miinto.dk sørger for, at der altid er en strik som passer til netop dig, din smag og dine behov.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1342 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands