Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Sweatshirts (564)

Enhver garderobe har brug for en lækker sweatshirt. På Miinto.dk finder du et stort udvalg af lækre, lune sweatshirts i alle afskygninger. Miinto tilbyder nemlig et stort sortiment af sweatshirts, som både inkluderer sporty, casual og feminine trøjer. Vi har sweatshirt fra Calvin Klein, KENZO og Adidas, samt mange flere.

En sweatshirt kan bruges til lidt af hvert

På Miinto kan du finde sweatshirts i alle afskygninger. Engang imellem har vi bare lyst til at klæde os i noget tøj, som er behageligt. Så er en sweatshirt perfekt. En dejlig blød og varm sweatshirt kan nemlig være fantastisk til en hyggesøndag på sofaen. Men en sweatshirt kan også sagtens bruges til hverdag. I dag kan du nemlig få de fineste og lækreste sweatshirts med forskellige print og mønstre. Sæt din sweatshirt sammen med et par jeans og sneakers for at få et casual look. Du kan også sætte din sweatshirt sammen med en fin lille nederdel for et mere eksklusivt look. Når du blander det afslappede med det finere, er det en nem måde at skabe et super cool og kontrastfyldt hverdagsoutfit.

Stort sortiment af lækre sweatshirt

På Miinto har vi et stort udbud af lækre sweatshirts, som kan kombineres med stort set alt i din garderobe. Produktsortimentet er sat sammen af mange forskellige brands – både danske og internationale. Heriblandt Sofie Schnoor, Ganni, Tommy Hilfiger og Wood Wood. Derudover består produktsortimentet af sweatshirts i alskens farver og design, og der ligger altid en unik sweatshirt og venter på dig, som passer lige netop til din stil. Hvilket outfit kan ikke bruge en sweatshirt? Det kan nemlig alle outfits og alle – både mænd og kvinder samt børn. En lækker sweatshirt kan altid gøre dit outfit bedre, uanset om du skal bruge den til hverdag eller til en festlig aften med vennerne i byen. En sweatshirt skal være komfortabel, lækker blød og ikke mindst være den perfekte farve.

Her på Miinto.dk kan du finde lige netop din favorit, og shoppe den hjem i løbet af et par dage. En kommende trend er sweatshirt med print, og dem kan du finde en masse af hos Miinto.dk, eksempelvis har brandet Calvin Klein og Kenzo en masse flotte sweatshirt med print, hvor det fx er tiger print eller forskellige logo’er. Find inspiration til dit næste køb her hos Miinto.dk. Vi har nemlig et væld af lækre sweatshirt i masse farver. Du kan lige nu finde dine favoritter og opdatere din garderobe.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

564 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands