EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Bluser Trøjer

Trøjer (311)

Til alle årstider er en trøje et uundværligt item i din garderobe.

Trøjen – den perfekte basisvare i garderoben

En trøje kan styles på mange forskellige måder og kan anvendes til både hverdag eller til festlige lejligheder. Ligegyldig hvordan din stil er, så har vi alle sammen brug for lækre trøjer til vores hverdagsgarderobe. Du kan enten vælge en praktisk varm trøje i strik eller bomuld til hverdag. En trøje til hverdag behøver ikke at være kedelig, og på Miinto kan du finde et utal af lækre trøjer, som passer til din stil, hvad end du går efter det eksklusive, det casual, eller det tidsløse look.

Du kan nemt style din trøje, så den passer til enhver anledning

En fin trøje i et lækkert materiale kan nemt sættes sammen med en pæn nederdel for et eksklusivt look. Du kan også style en fin trøje med et par slidte jeans for at blande kontraster og få et mere street look. En trøje behøver ikke nødvendigvis at være kedelig, men kan fås med mange flotte detaljer. Kan du godt lide det feminine look, så gå efter en trøje med lækre blonde detaljer eller i fine lette silkematerialer. Kan du godt lide et mere casual look, så gå efter en trøje i chunky strik eller en trøje, som er oversize.

Tilføj nye lækre trøjer til din garderope

Miinto byder på et bredt sortiment af de lækreste trøjer, som findes i et stort udvalg af former, farver, mønstre og snit. Så trænger du til at pifte din hverdagsgarderobe eller festgarderobe op med lidt nyt, eller leder du efter den perfekte gave til din mor eller veninde? Så kast dig over Miinto’s lækre sortiment af smukke trøjer. Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af skønne trøjer fra førende brands såsom Ganni, Second Female, Inwear, Moves by Minimum, By Malene Birger, samt mange andre fede mærker. En trøje kan, som sagt, bruges hver dag - find inspiration til dit næste køb her på sitet.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

311 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands