GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Dunfrakker (11)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Dunfrakker

En dunfrakke er en essentiel frakke at eje om vinteren, da det er én af de bedste frakketyper, der kan holde dig varm hele dagen – selv på de koldeste dage.

Brug en stilfuld dunfrakke til alt vind og vejr

Dunfrakken ligner på mange punkter en dunjakke, men den er ofte længere end en jakke, hvilket bare er et stort plus, da den varmer hele vejen ned ad ryggen og ned langs numsen. En dunfrakke deler samme karakteristika der kendetegner vores elskede dyner. Den er let og varm, og ligesom dynen kan den holde dig dejlig varm, når kulden for alvor rammer. Herudover er dunfrakken også super moderne og trender her til vinter. Du kan få dunfrakken i mange forskellige modeller og farver, og fra masser af populære brands. Miinto.dk har et kæmpe sortiment af dunfrakker til kvinder fra eksklusive brands såsom Rockandblue, Parajumpers, Selected Femme, Ticket woman, og mange flere.

Dunfrakken er et sikkert valg

Én ting er sikkert, du går aldrig galt med en stilfuld dunfrakke, ligegyldigt materialet. Om det er en uldfrakke, dunfrakke eller en parka, er du altid smart klædt på til en aften ude med kæresten eller veninder, eller bare en hyggelig tur i skoven eller i supermarkedet. Frakkerne fås i et utal af farver og varierer i stil og model. Nogle frakker har hætter mens andre har bælter i livet, der er med til at fremme dine kvindelige former. Match din dunfrakke med et stort tørklæde, en varm hue og nogle lækre vanter, så er du klar til den kolde vinter. På miinto.dk har vi samlet et kæmpe udvalg af dunfrakker til dame, så tag et kig og blive inspireret til din nye vintergarderobe.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands