Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Frakker Parka

Parka (147)

Hver af de fire årstider stiller specifikke krav til fashion og funktion for overtøj, og med en parka er du godt dækket ind i flere af årstiderne.

Den perfekte vinter med en parka!

Særligt i efteråret og om vinteren er parkas meget brugbare, hvor man har brug for at isolere sig mod den stride kulde, men også om efteråret er en parka meget nyttig. Jakken er kendetegnet ved ofte at være knælang og udstyret med en praktisk hætte til at beskytte ansigtet mod kulde, vind og regn. Hætten er ofte foret med pels eller kunstskind, hvilket giver parkaen et sofistikeret look. Parkas kommer i et væld af farver og former med smarte detaljer ved jakkens lommer og knapper. Hvor nogen parkas har et meget sporty look med mange lommer og dynamiske former, er andre mere formelle i deres udtryk og minder på mange punkter om en frakke.

Stort udvalg af parkajakker til kvinder

Du kan style en parka med en stor del af din garderobe, da jakkerne har forskellige udtryk alt efter, hvilket mærke du vælger. En parka med et sporty look fungerer rigtig godt til en trøje, et par jeans og et par sneakers eller støvletter til en dag på jobbet eller i fritiden. Til en aften i byen kan du under en parka have en skjorte og en pullover sammen med et par mørke bukser og et par lange støvler. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre parka jakker til kvinder. Vi har samlet et væld af trendy jakker i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikker på at finde det, du leder efter. Derudover har vi samlet masser af førende brands, såsom Modström, Mos Mosh, Holubar, Tommy Hilfiger og mange flere fede brands, som tilbyder dame parka jakker i topklasse.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

147 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands