Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Uldfrakker (390)

Uldfrakken, med sin elegante pasform og lækre uld, er et ’must’ til garderoben i vores vintermåneder, hvor der stilles krav til en varm og beskyttende beklædning.

Berig din garderobe med en lækker uldfrakke

I det kolde vintervejr kan man ikke undvære en varm vinterjakke, og en frakke af uld vil være det oplagte valg, da materialet har en isolerende effekt, der forhindrer kulden i at trænge ind på kroppen. Uld har også den fordel, at det er meget kompakt, hvilket betyder, at de feminine former bedre skinner igennem i en uldfrakke end ved f.eks. forede jakker. En uldfrakke udstråler sofistikeret elegance med sin kompakte volumen, markante snit og feminine silhuet, og er derfor et oplagt valg for kvinder i alle aldre, som alternativ til den almindelige vinterjakke.

Find den perfekte uldfrakke i vores store udvalg

En uldfrakke kan matches med stort set alt i din garderobe og fungerer særlig godt til et par lange støvler og en striktrøje. Uldfrakken fungerer perfekt til både efterår- og vintersæsonen, da en uldfrakke skærmer godt mod vind og kulde, så du kan holde dig varm og tilpas hele dagen. Med andre ord – en dame uldfrakke er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af skønne uldfrakker til kvinder. Vi har samlet et væld af trendy frakker i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikker på at finde det, du leder efter. Derudover har vi samlet masser af førende brands såsom Custommade, Gestuz, Ganni, Neo Noir, Mbym og mange flere fede brands, som kan forkæle dig med den uldfrakke, som passer lige til dig.


Leder du efter et godt tilbud, så tag et kig på vores udsalg på uldfrakker. Vi sætter løbende flere varer ind til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup:

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

390 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands