EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Vintage Smykker (215)

Enhver stilbevidst kvinde bør have et solidt udvalg af smykker at vælge imellem. Hos Miinto.dk tilbyder vi et væld af klassiske og moderne high-street smykker til kvinder fra populære brands som Pernille Corydon, Pilgrim, Maria Black og mange flere. Det stopper dog ikke dér. Vi er nemlig også stolte af vores skønne udvalg af brugte high-end vintagesmykker fra modegiganter som Hermès, Christian Dior, Gucci og Chanel vintage. Det unikke ved brugte smykker er, at de fortæller en historie på hver deres måde, og der kan for eksempel ligge en god historie i ædelmetallet eller et fantastisk minde i smykket fra den dag, det blev købt første gang.

Vintagesmykker kan på fineste vis løfte dit look til helt nye højder og give et specielt touch eller twist, og derfor er de skønne accessories. Et halvkedeligt outfit kan hurtigt blive noget særligt, hvis du spicer det op med de rette smykker. Alle vintagesmykker her på siden er brugte smykker, men det har ikke nødvendigvis noget at sige for udseendet. Tværtimod. Det tilfører blot patina og endnu mere historie til smykkerne. Når du klikker dig ind på de enkelte smykker, finder du en beskrivelse af smykkernes stand og et kontaktnummer, således du nemt og hurtigt kan få mere information om smykkerne. Hos Miinto.dk gør vi det muligt for vaskeægte smykke- og modeelskere at få fingrene i brugte kvalitetssmykker fra nogle af de største modehuse på verdensplan, og det sætter vi en ære i.

Feminine, brugte smykker fra populære modehuse

Fælles for alle vores vintagesmykker til kvinder her på siden er, at de kommer fra nogle af de absolut største modehuse, og at de er brugte. Derudover adskiller de sig naturligvis også i forhold til materialevalg, design og detaljerigdom. Du finder både sølv- og guldsmykker, øreringe, halskæder, armbånd, ringe og meget andet, og de er alle holdt i et eksklusivt og elegant udtryk. Nogle af de brugte smykker er skabt i et enkelt og chunky design, mens andre er mere feminine og fine i deres udtryk. Vintagesmykkerne repræsenterer hver deres modehus og design-DNA, og det er ikke til at komme udenom. Derfor er det heller ikke muligt at kategorisere alle vintagesmykkerne under én og samme paraply, eftersom de rent designmæssigt bevæger sig i forskellige retninger. Du finder både halskæder prydet med fine, farverige vedhæng, chunky armbånd i pangfarver samt feminine blomsterøreringe.

Brugte vintagesmykker som øreringe, halskæder, armbånd og ringe er og bliver populære blandt high-end modehungrende kvinder, som har øje for kvalitet frem for kvantitet. Det handler ikke nødvendigvis om at investere i en overflod af smykker, men i stedet om at investere i skønne kvalitetssmykker med en fed designhistorie. Med vintagesmykker kan du sætte et unikt og individuelt præg på dit look, idet der ikke er tale om smykker, alle og enhver kan gå ned at købe i butikkerne. Når vi taler om vintage, er der nemlig tale om ældre klassikere, der ikke laves mere. Du kan altså få fingrene i brugte smykker, som har urokkelig status i den etablerede modeverden.

Unikke vintagesmykker i høj kvalitet

Alle brugte smykker her på siden er originale, og alle vintagesmykker er altså nøje udvalgte, gennemset og beskrevet. Hos Miinto.dk sørger vi kun for at forhandle de brugte vintagesmykker i god kvalitet og uden for alt for mange tydelige brugsspor, således du med ro i maven kan shoppe smykkeklassikere fra Chanel, Hermés og Gucci vintage. Vintagesmykker ligger i en højere prisklasse end high-street smykker, og derfor skal kvaliteten også være i orden. Det skal være nemt for dig at få fingrene i fine kvalitetssmykker, som forhåbentligt bliver en fast del af dit smykkeskrin de næste mange, mange år. Lad din personlighed skinne igennem med brugte vintagesmykker, som på hver sin måde er tilsat et personligt og unikt touch, hvilket gør dem til noget ganske særligt.

Er du på udkig efter vintagesmykker, der er noget ud over det sædvanlige, og som nemt kan gøre dit look helt specielt, er brugte kvalitetssmykker fra modegiganter det helt rette valg. Der er tale om designklassikere, som aldrig går af mode, og smykkerne er både optimistiske, håbefulde og fine. Vintagesmykkerne er dekorative og unikke, og mange af dem har i særdeleshed et særpræget twist, hvilket enten tilfører kant, attitude, kulør eller detaljerigdom til dit look.POPULÆRE VINTAGE MÆRKER:

Burberry Vintage

Hermés Vintage

Christian Dior Vintage

Gucci Vintage

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

215 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands