GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Bomberjakker (105)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

105 Produkter fundet

Bomberjakker

Bomberjakken blev oprindeligt opfundet under 1. Verdenskrig til luftvåbnet, hvor de dengang skulle holde piloterne varme i de åbne cockpits. Førhen var den designet i læder og pels, men efter at være blevet re-designet i polyester fandt den for alvor sin plads i modeverdenen og i manges garderober. I takt med at bomberjakken har vundet indpas i modeverdenen, er designet af den blevet videreudviklet, hvilket har gjort at bomberjakken let kan tilpasses forskellige stilarter. Der findes nu rigtig mange typer bomberjakker, der kan være med til at udtrykke stil og humør. På miinto.dk kan du finde den helt rigtige bomberjakke der passer til din personlighed og stil.

Bomberjakker til enhver stil

Som sagt kan jakken bruges til alle styles. Den kan være med til at give dig et sporty og afslappet look, så hvis du ønsker at gøre dit outfit lidt mere casual, kan du med fordel bruge en bomberjakke. Herudover kan du køre street-stilen helt gennemført ved at have et par løse bukser, en cool sweater, et par gummisko og en bomberjakke på. Du kan endda toppe den af med en sej kasket. Jakken kan i bund og grund kombineres med stort set alt i den moderne kvindes garderobe. Til hverdag kan du nemt kombinere en bomberjakke med en pæn skjorte eller en blondetop og et par jeans sammen med et par sneakers eller andre flade sko. En bomberjakke i mønster eller print fungerer særdeles godt til at pifte et look op sammen med neutrale farver som sort eller hvid. Jakken fungerer perfekt som overgangsjakke, da man kan bære en flot bluse eller en trøje indenunder uden at det virker overvældende og uden at man har det for koldt eller varmt.

Vores store udvalg af bomberjakker på Miinto.dk byder på bomberjakker fra brands som American College, Urban Classic, Asfalt, Edith & Ella og Plus Fine og mange flere.

Filter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

90.000+ produkter

Fra mere end 6000 brands