Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Bomberjakker (170)

Bliv inspireret af vores udvalg af flotte og smarte bomberjakker, og find den der passer lige til dig.

Bomberjakkens historie

Bomberjakken blev oprindeligt opfundet under 1. Verdenskrig til luftvåbnet, hvor de dengang skulle holde piloterne varme i de åbne cockpits. Førhen var den designet i læder og pels, men efter at være blevet re-designet i polyester fandt den for alvor sin plads i modeverdenen og i manges garderober. I takt med at bomberjakken har vundet indpas i modeverdenen, er designet af den blevet videreudviklet, hvilket har gjort, at bomberjakken let kan tilpasses forskellige stilarter. Der findes nu rigtig mange typer bomberjakker, der kan være med til at udtrykke stil og humør. På Miinto.dk kan du finde den helt rigtige bomberjakke, der passer til netop din personlighed og stil.

Bomberjakker til enhver stil

Bomberjakken kan være med til at give dig et sporty og afslappet look. Så hvis du ønsker at gøre dit outfit lidt mere casual, er den helt perfekt. Herudover kan du køre street-stilen helt ud ved at have et par løse bukser, en cool sweater, et par gummisko med en grøn eller sort bomberjakke på. Du kan endda toppe den af med en sej kasket. Jakken kan i bund og grund kombineres med stort set alt i den moderne kvindes garderobe. Den kan nemt bruges både til hverdag, weekend, dag og aften. En bomberjakke i mønster eller print fungerer særdeles godt til at pifte et look op sammen med neutrale farver som sort eller hvid. Jakken fungerer perfekt som overgangsjakke til foråret og efteråret, da man kan bære en flot bluse eller en trøje indenunder, uden at det virker overvældende.

Find din favorit her

Vores store udvalg af bomberjakker på Miinto.dk byder på bomberjakker fra brands som American College, Urban Classic, Mos Mosh, Munthe og mange flere fantastiske brands. Hver af dem tilbyder bomberjakker i forskellige stilarter og trends, hvilket derfor giver dig en stor mulighed for at finde den perfekte bomberjakke til lige præcis din stil.POPULÆRE KATEGORIER:

Blazer

Cowboyjakker

Damejakker

Læderjakker

Trenchcoat

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

170 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands