Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Dunjakker (421)

En dunjakke er bestemt ikke en dårlig investering, når man tager de kolde temperaturer på disse breddegrader i betragtning.

Jakken med dun

Vinterjakken er designet med samme udgangspunkt som en dyne, og luften mellem dunene i jakken er med til at holde dig varm, når kulden nærmer sig. Nogle af jakkerne kan være designet med et rillemønster og nogle jakker fås med en række smarte detaljer. Det kan være pelskraver, snoretræk eller en smart spændedetalje ved maven, som giver et meget feminint udtryk. Jakken kan grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme trøjer til smarte t-shirts og flotte blazere. Dunjakken fungerer særdeles godt som vinterjakke, hvor du kan matche den med dine favorit-støvler eller et lækkert halstørklæde.

Dunjakker i alle former og farver

På Miinto.dk finder et kæmpe udvalg af dunjakker. Leder du således efter en kort dunjakke, der kun går til hoften, kan du finde den her. Du kan bruge den til en lang kjole eller bare nogle jeans, og samtidig holde dig varm i kulden. En længere dunjakke, er også smart, da du holder dig varm nedover bagdelen og lårene. Sådan en jakke kan også bruges til diverse outfits og endda blive en del af selve outfittet – vi har dunjakker i både rød og grøn, og har selvfølgelig også den klassiske sorte dunjakke. På Miinto.dk finder du et stort udvalg af både lange og korte jakker og veste med dun, som alle egner sig perfekt til de kolde vinterdage fra en række populære brands som Junge, Dolomite, Fransa og Queen of Divas, såvel som Tommy Hilfiger og Navahoo.

Stort og varieret udvalg på dunjakker

Så forkæl dig selv med en ny varm dunjakke. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends indenfor dunjakker. Du har mulighed for at finde et væld af dunjakker i masser af størrelser og designs, så der er noget for enhver smag. Vi sørger løbende for at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment og bliv inspireret af de mange cool dunjakker.


Leder du efter et godt tilbud, så tag et kig på vores udsalg på dunjakker. Vi sætter løbende flere varer til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup: Dunjakke tilbudPOPULÆRE JAKKER AT HOLDE VARMEN I:

Anorak

Fleece

Parka

Pelsjakker

Uldfrakker

Vinterjakker

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

421 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands