SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Jakker Kimonos

Kimonos (144)

De flotte kimonoer stammer oprindeligt fra Japan og er en gulvlang dragt, som ofte er lavet i fine stoffer prydet med smukke mønstre og print.

Den traditionelle kimono i moderne styles

Kimonojakken er med tiden blevet redesignet og udformet til hverdagsbrug med inspiration fra Japan og findes i mange forskellige afskygninger med både korte og lange ærmer. Den er især blevet populær som overgangsbeklædning i foråret og efteråret. Dens pasform passer til alt fra den petite kvinde til plus size kvinden.

Med en kimono kan du puste nyt liv i din garderobe, og med de mange forskellige designs kan du med garanti finde en, der passer til lige din stil. En kimono er et godt og varmt alternativ til den ofte mere formelle cardigan, og den kan styles på et væld af måder. Til sommeren passer en lang kimono også perfekt til t-shirt og shorts. Det er ideelt at kombinere en silke kimono med et par mørke jeans, nogle flotte smykker og et par støvletter til en dag på kontoret eller måske en sort kimono med leggings og en fin clutch til en aften i byen med veninderne. Kimonoen er en perfekt måde at pifte sit outfit op med, da den findes i flotte farver – alt fra en vild rød til en rolig blå, eller en frisk hvid.

Stort udvalg af kimonos

På Miinto.dk finder du et bredt udvalg af flotte kimonos fra brands som Lolly’s Laundry, Sissel Edelbo og Sofie Schnoor, og mange flere fantastiske brands, som kan tilbyde den perfekte kimono til dig.POPULÆRE KATEGORIER:

Bomberjakker

Cardigans

Cowboyjakker

Damejakker

Læderjakker

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

144 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands