EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Læderjakker (481)

En læderjakke anses af mange for at være et must-have i enhver kvindes garderobe.

Læderjakken - et tidsløst item

En læderjakke anses af mange for at være et must-have i enhver kvindes garderobe. Læderjakken har engang kun været set som praktisk overtøj, der blev båret af de amerikanske piloter i krigstiden, men er nu en del af nutidens mode. Læderjakker er kun blevet mere og mere moderne, og den har nu status som en tidsløs item, som kan være med til at give dit look noget kant. En læderjakke kan benyttes til enhver lejlighed, og en jakke i ægte læder er en god investering, da den kan holde i mange år, og derfor vil være alle pengene værd. Læderjakken fås i mange forskellige modeller - fra den rå læderjakke med de fede detaljer, som en skæv lynlås og nitter på skuldrene til læderjakkerne i unikke, enkle, stilrene designs.

Style din læderjakke

Du kan med fordel kombinere en sort læderjakke med et par jeans, nogle flotte accessories og et par lange støvler for at skabe et rock’n’roll look. Ønsker du at skabe et mere underspillet og sofistikeret look, bør du gå efter en læderjakke i et enkelt design. En læderjakke behøves ikke nødvendigvis at blive kombineret med et par jeans, men kan også sagtens bæres sammen med et par pæne, mørke bukser eller en fin nederdel eller kjole sammen med et par flade støvler. Det er et sikker træk er at kombinere læderjakken med en simpel hvid top eller t-shirt, til både hverdag og fest, men du kan også sagtens kombinere den med en mønstret skjorte eller med en flot kjole for at skabe et mere sofistikeret look. En læderjakke kan kombineres med stort set alt i din garderobe, det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket look, du vil opnå. Brune læderjakker fungerer rigtig godt til hverdagen, hvoraf farverige læderjakker – måske i rød – kan fungere som et statement item og skabe blikfang.

Der findes en læderjakke til alle

Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og behov. Miinto.dk bugner med forskellige styles, og du finder et imponerende udvalg fra populære og førende brands såsom Gestuz, MDK og Butterfly, samt mange flere skønne mærker, som måske har en læderjakke lige til dig. Der er noget for enhver smag.POPULÆRE KATEGORIER:

Blazer

Bomberjakker

Cowboyjakker

Damejakker

Trenchcoat

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

481 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands