Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Regnjakker (225)

Med det uforudsigelige klima, som vi har i Skandinavien, er en god regnjakke en uundværlig beklædningsgenstand i din garderobe. Regnjakkerne er med at til beskytte dit outfit for regn og slud, så du kan se godt ud og føle dig veltilpas, uden at være ramt af regnvejrets våde dryp.

Find den perfekte regnjakke i vores udvalg

Hverdagsmorgenerne kan hurtigt virke uoverskuelige på regnfulde dage, men så længe man har en regnjakke af god kvalitet, kan man komme igennem regnvejret helskindet. En regnjakke er et must-have i alle kvinders garderobe og kan være med til at løfte humøret på en grå regnvejrsdag. På Miinto.dk kan du finde et væld af regnjakker, der alle er lavet af god kvalitet og sikrer dig en rar og problemfri cykel- eller gåtur gennem gaderne. Regnjakken kan også bruges som forårs- eller efterårsjakke. Vi har samlet et bredt udvalg, der varierer i farver og former, fra bl.a. Ilse Jacobsen, Helly Hansen, Didriksons, Danefæ, og Vila, samt mange flere, som tilbyder både korte og lange regnjakker, i alt fra den klassiske gule farve til fine pasteller og stærke kontrastfyldte farver, som giver regnjakken et helt personligt look.

Regnjakker til alle former og figurer

Vi har regnjakker der viser din figur frem, i form af et bælte eller indsnøringseffekt i taljen, samt regnjakker der ikke er tætsiddende, men derimod fungerer som et overslag der beskytter dit tøj for regnen. Nogle gange er det rart at have et regnjakkeoverslag, da det er muligt at have en anden jakke på nedenunder, således du stadig kan bevare dit normale look, selvom det regner. Hos Miinto.dk kan du finde disse regnjakker, der alle er så flotte og lækre at man næsten vil håbe på en regnvejrsdag.POPULÆRE KATEGORIER:

Blazer

Bomberjakker

Læderjakker

Trenchcoat

Vinterjakker

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

225 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands