GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Skinny Jeans (489)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

489 Produkter fundet

Skinny Jeans

Det første par skinny jeans blev lanceret i et forsøg på at berige fashionistaer og modeelskere med et par lækre jeans, som på bedste vis fremhæver den kvindelige femininitet og beriger et deniminspireret look med et sexet touch. Med andre ord – Skinny jeans er synonym med et unikt look, og det rette par jeans tilfører ethvert outfit en ekstra dimension, som løfter looket til nye højder.

Miinto.dk bugner med moderigtigt, feminint og sexet dametøj til fashionistaer i alle aldre, og vores store udvalg af jeans er blandt de bedste på markedet. Derfor kan man altid finde skinny jeans fra cool brands såsom Cheap Monday, Fiveunits, Diesel, Tiger of Sweden, Levi´s og Gant på Miinto.dk, der er garant for stor kvalitet, en unik pasform og et sexet look.

Flere af de nævnte brands tilhører verdenseliten, men Tiger of Sweden skiller sig ud ved at berige modeelskere med et elegant, stilrent og trendy look, hvor et faconsyet snit tilfører et feminint og sexet element. Dermed ikke sagt, at skinny jeans fra Tiger of Sweden er at foretrække, da de mange brands hver især byder på unikt design og lækre jeans.

Filter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 6000 brands