Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Jeans Straight

Straight (180)

Straight jeans er til dig, som foretrækker det klassiske snit, der sidder tæt om hofter og lår, og så går lige ned fra knæ til ankel. En pasform, der hverken sidder for tæt eller for løst.

En klassiker

Straight jeans er kendt for at passe alle kvinder, da denne jeans kan fremhæve dine former. Disse jeans fremhæver dine ben på en god måde, viser din silhuet på en flot og elegant måde. Straight jeans kan bruges af kvinder i alle aldre og størrelser – fra den petite kvinde til plus size kvinden, og hos Miinto kan du finde et stort udvalg, hvor du kan finde jeans, som passer lige til din stil.

Stort udvalg og variation

Mørkeblå, lyseblå, sorte og lyse - de findes i mange farver og du kan derfor altid finde et par straight jeans, som matcher din garderobe. De mange forskellige designere fortolker også disse jeans med forskellige designs, mønstre og detaljer. De straight jeans kan derfor bruges til både det rå, feminine og casual look. Tilsæt eventuelt et par stilletter for at fremhæve dine lange ben, eller match med et par fede støvler til det kolde danske vejr. Jeans kan bruges året rundt og til alle situationer. Find dine perfekte straight jeans blandt vores store sortiment af brands, såsom Wrangler, Lee, Levi’s, BRAX og Tommy Hilfiger, som tilbyder jeans af top kvalitet og variation.FLERE JEANS:

Boot cut jeans

Boyfriend jeans

Skinny jeans

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

180 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands