Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Buksedragter (318)

Nogle trends bliver en kæmpe succes og forsvinder derefter ud i intetheden, hvorimod andre bider sig fast og kommer igen sæson efter sæson. Buksedragter tilhører den sidstnævnte kategori. Denne beklædningsgenstand har været et fashion must-have de seneste par år – og trenden ser ikke ud til at ændre sig lige med det samme. De nyder samme popularitet som i storhedstiden tilbage i 70´erne, og designteamene hos såvel store, internationale modehuse som nye, unikke brands har rettet blikket mod buksedragter. De smarte styles har derfor gjort deres indtog i modebutikker over hele landet – og selvfølgelig også på Miinto.dk.

Historien om buksedragten

I 1960’erne fik buksedragten sit kommercielle gennembrud, og det blev alment for både mænd og kvinder at bære denne beklædning i et hav af farver og mønstre. Moden for buksedragter til kvinder fortsatte op igennem 1970'erne og 1980'erne og fik sit helt store gennembrud i slutningen af 1990'erne, hvor mange ofte også så pop-idoler fra musikkens verden bære den klassiske bekædningsgenstand. Brug en flot hvid buksedragt til konfirmationen eller brylluppet, eller en stilfuld rød buksedragt til fødselsdagen eller byturen. Der er en buksedragt til enhver situation – både sommer og vinter, og især til foråret og efteråret. Den dag i dag er buksedragter eftertragtede, og man kan få buksedragter til kvinder i et væld af forskellige slags kvalitet, parformer, farver, mønstre, samt kortærmede, langærmet, stropper eller off the shoulder design.

Hop i en buksedragt og hop med på moden

Din buksedragt kan bruges til både en afslappet dag og en formel fest. Den klasisske sorte buksedragt kan styles til hverdagsbrug med et par sneakers for at danne et cool og casual look, men kan også sagtens bruges til fest med et par lækre stiletter og en fin clutch. Derudover kan den smarte buksedragt bruges til enhver sæson. Miinto.dk har samlet et kæmpe online produktsortiment, der appellerer til en bred skare af såvel modehungrede fashionistas og stil- og kvalitetsbevidste kvinder. Vi har samlet lækre mærker fra både ind- og udland såsom Neo Noir, Vila, Gestuz, Inwear, Just Female, Mads Nørgaard, samt mange flere skønne mærker. De mange styles kommer i et væld af farver og design, og pasform, snit og detaljer, så der er noget for enhver smag og behov.

Filter Ryd alt

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Brands

Pris

Pris mellem - DKK

318 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands