SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Kjoler

Kjoler (4589)

Kjoler er en vigtig item i enhver kvindes garderobe, og kjolen er blevet et symbol på kvindelighed og femininitet. Kjoler fås i mange skønne varianter og til flere særlige begivenheder. Kjolen er et ikon.

Den perfekte kjole giver den perfekte udstråling

Vi kvinder udtrykker ofte vores personlighed samt identitet gennem vores outfits, og derfor er det ideelt at have et godt udvalg af forskellige kjoler, så du kan blive klædt godt på til enhver lejlighed. Derudover er det vigtig at vælge den rette kjole, der sidder, som den skal, så du slipper for de værste tøjkriser. Det er vigtigt at vælge en kjole, der skaber balance i din krops udseende. Dette gør også, at du føler dig tilpas i dit outfit, og derved også får en flot udstråling. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og behov, samt størrelser til alt fra den petite kvinde til plus size kvinden, med vores store udvalg af kjoler.

Et univers af kjoler

På Miinto har vi hverdagskjoler, fine korte kjoler, knælange til lange maxikjoler, blondekjoler og tunikaer – vi har kjoler til hele året rundt, om det så er sommerkjoler, forårskjoler, eller varmere kjoler med ærmer til de koldere måneder. Til de særlige begivenheder kan du finde gallakjoler, julekjoler, nytårskjoler, brudekjoler eller konfirmationskjoler – en masse kjoler til fest, så du altid har det helt perfekte look. Vi har også kjolen med mønster, særlige snit eller en paillet kjole til en aften ude med veninderne. Skal du være fin, har vi alt fra cocktailkjoler, aftenkjoler til festkjoler og selskabskjoler. Udvalget byder også på lækre strik kjoler til hygge-aftenerne derhjemme. Vi har lige den sommerlige Ganni kjole, den elegante Neo Noir kjole eller den farverige kjole fra Stine Goya.

Fantastiske brands byder på fantastiske kjoler

Vores udvalg bugner med kvalitetsrige produkter fra mærker som Neo Noir, Kaffe, Lolly’s Laundry, Ganni, Stine Goya, Second Female, Munthe og Gestuz. De har alt fra hvide, røde, og sorte kjoler, stribede kjoler, og sågar glimmerkjoler. Uanset hvad du er på udkig efter, så har Miinto.dk noget for alle, så du er klar til enhver anledning. Så gå på opdagelse og se hele vores store online udvalg. God fornøjelse i din søgen.


Tjek også vores udsalg på kjoler, hvor vi løbende sætter gode tilbud ind, så du kan finde varer til en god pris:POPULÆRE KATEGORIER:

Blondekjoler

Festkjoler

Hverdagskjoler

Knælange kjoler

Korte kjoler

Tunikaer

Filter Ryd alt

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Brands

Pris

Pris mellem - DKK

4589 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands