Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Gallakjoler (366)

De fleste kvinder gemmer på en lille indre Askepot-drøm - drømmen om at vi forvandler os til en smuk og yndefuld prinsesse for en enkel aften, når der pludselig kommer en invitation ind ad døren til bal. Så har du endnu ikke fundet den perfekte gallakjole, så skal du ikke holde dig tilbage.

Gallakjolens historie

Gallakjolen kan faktisk spores langt tilbage i historien. Det var de kongelige, som først indførte de smukke gallakjoler helt tilbage i det 15. århundrede. Selvom stilen jo selvfølgelig har ændret sig en del, så har gallakjolen altid været en lang formel kjole. I en af Miinto’s lækre gallakjoler kan du få lov til at udleve dine indre eventyr-drømme – du kan føle dig mere elegant, kvindelig, yndig, og smuk som aldrig før. Så står du og mangler en kjole til en gallafest, et bryllup eller lignende, så kan du finde gallakjoler i en bred vifte af farver og med fine detaljer som perler, pailletter, glimmer og blonder her hos Miinto.

Hvornår skal du finde gallakjolen frem?

Den lange eller korte gallakjole skal findes frem, når der står gallafest i kalenderen, eller hvis du har modtaget en invitation til bryllup. Engang imellem kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvornår det er passende at investere i én af de helt lange gallakjoler. Men til tider er der faktisk nogle ret strikse regler, hvad angår dresscode. Står der for eksempel galla i en invitation, så er det helt sikkert én af de helt lange gallakjoler, som du skal have fat i. Hvis der står, at mændene skal komme i kjole og hvidt, så skal kvinderne, ifølge traditionelle regler, også komme i gallakjolen.

Find din gallakjole hos Miinto

Udvalget indeholder enkle, farverige og feminine kjoler, så du kan helt sikkert finde en kjole, som matcher dine ønsker. Er du til den enkle og sofistikerede look, så find én af de smukke, lange og tidsløse kjoler i neutrale farver, som hvid eller sort. Vil du for alvor slippe din indre prinsessedrøm løs, så kast dig ud i en af gallakjolerne med glitter, strut og pangfarver, som rød eller blå. Vi har brands som Ganni, Cream, Custommade, Ralph Lauren, Calvin Klein m.fl.POPULÆRE KATEGORIER:

Aftenkjoler

Blondekjoler

Festkjoler

Hverdagskjoler

Knælange kjoler

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

366 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands