Shorts

Brands

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

Shorts

Et par lækre shorts er perfekt til en lang og varm sommer såvel som en ferie til sydligere himmelstrøg, da de kan tilføre ethvert sommerlook et unikt touch. Modebranchens mange brands har dog vidst dette længe, hvorfor den danske modeindustri bugner med lækre shorts, der matcher ethvert sommeroutfit – uanset stil og look.

Derudover er udvalget af trendy shorts stort, og på Miinto.dk kan man nemt få fingre i et par moderigtige shorts, som matcher et sofistikeret og elegant look såvel som en mere feminin og bohemeagtig stil. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et unikt sortiment af dameshorts, som også inkluderer cowboy- og lædershorts såvel som luftige og farverige shorts til en dag på stranden.

Mangfoldigheden er stor, og det store sortiment af dameshorts på Miinto.dk er designet af nogle af modebranchens mest respektrede brands såsom Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, G-Star, Margit Pels, Pepe Jeans, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger. Derudover er produktsortimentet også kendetegnet ved trendy og lækre shorts fra talentfulde danske brands – herunder Sziggy Copenhagen, Punk Royal, Hoff by Hoff, Black Noir og Rut m.fl.

/ 327 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S