GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Dame Sko Sneakers

Sneakers (1435)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1435 Produkter fundet

Sneakers

// Black Friday 2018 //

Glæd dig til Black Friday 2018! Vi kommer til at have de vildeste tilbud på bl.a. sneakers. Kom og gør et kup.

Psst, vores Black Friday tilbud starter d. 23. november fra midnat.

Sneakers' oprindelse

Sneakers, kondisko - kært barn har mange navne. De første sneakers kom på gaden i starten af forrige århundrede og var designet af brands såsom Converse og Keds. I mange år blev sneakers dog kun benyttet af sportsfolk og hed i sin tid kondisko, men i 60´erne og 70´erne steg populariteten for sneakers i takt med, at de store stjerner i NBA begyndte at gøre sneakers populære. Siden spredte trenden sig til subkulturer over hele USA, og i dag er sneakers en fast inventar i de fleste moderigtige garderober.

Sneakers til enhver anledning

Sneakers er et uundværligt item i enhver kvindes garderobe, da sneakers kan styles til alt i din nuværende garderobe. Den store popularitet, som moderne sneakers har opnået, skyldes, at et par lækre og trendy sneakers matcher ethvert outfit samt anledning, idet de passer til et par jeans og shorts, såvel som en kjole og nederdel. Derfor er sneakers altid en god investering. Miinto.dk har samlet et stort online udvalg af cool og trendy sneakers til alle fashionistas - uanset anledning, behov og stil, så der er noget for enhver smag og personlighed. Om det så er et par sneakers til jeans og læderjakken i foråret eller efteråret, sommer sneakers til sommerkjolen eller festlige glimmer sneakers til en aften i byen. Leder du efter sneakers til hverdagen eller til konfirmationen? Du kan finde dem her. Derudover byder vores store online udvalg på et væld af moderigtige sneakers i forskellige farver, størrelser og designs. Se hele vores store online udvalg lige her og find de klassiske hvide sneakers eller de farverige røde sneakers, som du har ledt efter – alt efter din smag.

Dyk ned I vores kæmpe udvalg af sneakers

Det er stadig brands såsom Converse og Keds, der dominerer markedet for sneakers, men ikke desto mindre tilbyder Miinto.dk et stort og varieret udvalg, og du finder derfor smarte sneakers fra både danske såvel som internationale førende brands inde for branchen. Du kan, her på Miinto.dk, finde moderigtige sneakers fra fantastiske brands såsom Puma, Adidas, Nike og New Balance, samt mange flere andre talentfulde brands såsom Vagabond, Billi Bi og Hummel. God fornøjelse!


Tag også et kig på vores tilbud på sneakers, hvor vi løbende sætter flere varer på udsalg:

Sneakers udsalgPOPULÆRE KATEGORIER:

Chelsea boots

Gummistøvler

Pumps

Sandaler

Støvler

Støvletter

Vinterstøvler

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands