JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Tasker Clutch

Clutch (559)

Clutches er perfekte til næsten enhver lejlighed, om du skal på en skøn date eller på cafe med veninderne, så passer clutchen til det meste.

En clutch til hver lejlighed

Det, som kendetegner cluctchen, er dens størrelse, der er en blanding af størrelsen på en håndtaske og en pung. Den er derfor perfekt til kvinden, som kun vil have få essentielle ting med ud ad døren, som kort, nøgler og mobiltelefon. En clutch holdes normalt i hånden, men flere modeller kommer med en aftagelig skulderrem, hvilket giver dem et mere praktisk præg. Pift aftenkjolen op med en klassisk clutch i læder eller skind eller en mere farverig en af slagsen, så som rød, gul eller blå.

Du finder her på Miinto.dk klassiske clutches i sort eller brunt læder, som giver dit outfit til byturen det sidste touch. Du kan også bevæge dig ud i de mere vovede modeller med skønne prints, og iøjnefaldende farver og mønstre.

Find din clutch hos Miinto

Du vil her på siden kunne gå på opdagelse blandt et stort udvalg af skønne chutches til enhver lejlighed. Shop blandt mærker som Adax, der står for et væld af klassiske clutches primært i læder. Du finder selvfølgelig også andre spændende brands som Belsac, By Malene Birger, Depeche, Bon goût eller Stylesnob.POPULÆRE KATEGORIER:

Skuldertasker

Håndtasker

Rygsække

Bæltetasker

Rejsetasker

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

559 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands