EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Håndtasker (1733)

Udover at være et af de mest praktiske modefænomener som findes, er håndtasker til kvinder en essentiel del af den personlige stil og udtryk - og så er den også nærmest uundværlig.

Hvilken dame håndtaske går du ud med i dag?

På Miinto.dk finder du et bredt udvalg af skønne håndtasker til enhver lejlighed, hvad enten du står og mangler en stor og rummelig taske til hverdag og job eller en lille fin selskabstaske. Står du og mangler den perfekte lille sorte taske, når festlighederne står for døren eller finere arrangementer, så kan du finde din selskabstaske her på Miinto.dk. Håndtasken er designet til at holdes i hånden, hvorfor den har kortere hanke, men tit findes også en længere rem til skuldrene. Udvalget af tasker bugner med håndtasker i mange forskellige materialer og detaljer, såsom skind, læder, ruskind, samt mange andre skønne materialer. Du vil desuden finde et udvalg som varierer i både form, prints og udtryk, så der er noget til enhver anledning.

Find den rette håndtaske til dame blandt vores skønne brands

Den helt rette taske kan være med til at pifte dit outfit op, hvad enten du søger en med et klassisk, trendy, råt eller feminint look. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af håndtasker fra nogle af modebranchens stærke brands såvel som talentfulde designere fra ind- og udland. Du finder blandt andet tasker fra brands, som Adax, Gestuz, Rosemunde, Nunoo, og Versace, samt mange flere skønne brands, hvis udvalg er klar til at berige dig med en taske lige efter din personlige stil.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1733 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands