GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Skuldertasker (1575)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1575 Produkter fundet

Skuldertasker

Den helt rette taske kan være med til at fuldende ethvert look, hvad enten det skal være klassisk, råt eller feminint. Du vil i denne kategori finde et bredt udvalg af smukke og trendy skuldertasker, som kan benyttes til de fleste formål.

Tjek vores store udvalg af skuldertasker til kvinder

Står du og mangler en ny skuldertaske til hverdag og derfor søger en klassisk skuldertaske eller en til finere lejligheder, så finder du den lige her blandt vores mange forskellige smukke modeller. Gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne skuldertasker i alverdens farver, prints, mønstre og former, så der er noget til enhver smag. Det store udvalg betyder også, at du vil kunne shoppe skuldertasker fra en lang række af tidens hotteste brands. Du finder tasker fra mærker som Adax, BeckSöndergaard, Depeche, Day Birger et Mikkelsen, Decadent, og Love Moshino, samt mange flere.

Skuldertasken til dame - den gyldne mellemstørrelse

Skuldertasker til kvinder har til formål at være meget rummelige og praktiske. Enhver kvinde kender til at have en taske, som er fyldt op med alle hverdagens must have, men som er umulige at finde, når man skal bruge det. En typisk skuldertaske har indvendige lommer med lynlås og holdere til smartphone, kuglepenne, nøgleringe, samt mindre lommer for at give tasken stor funktionalitet. Mange skuldertasker har regulerbare remme, så man også kan bruge dem som crossover tasker. De populæreste tasker til kvinder er faktisk skuldertasker, fordi den er meget alsidig. Den kan både rumme en laptop, en madpakke til arbejdsdagen, lidt ekstra tøj til turen osv. Derudover er det en taske, som er rigtig behagelig at have med på farten, og man kan roligt sige, at tasken har den gyldne mellemstørrelse. Mange kvinder vælger en skuldertaske som den klassiske hverdagstaske, og hos Miinto.dk har vi et bredt udvalg.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

90.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands