SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Vintage

Vintage (3367)

Har du altid drømt om en ikonisk Chanel taske eller en trenchcoat fra franske Celine? I denne sektion kan du shoppe pre-loved vintagefund fra de mest eksklusive modehuse som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celine, Hermés, Cartier og mange mange flere. Vi har udvalgt landets bedste vintage butikker, der tilsammen leverer et helt enestående udvalg af eksklusive vintagefund. Hvad end du er på jagt efter en vintage designertaske, en vintage statement-jakke, eller et par vintage logo-pumps, så har du her muligheden for at finde unikke 'one-of-a-kind styles', der kan opdatere din stil og dit look, uden total at ruinere pengepungen.

Definitionen af vintage

Vintage defineres i vores sektion ved at være produkter fra eksklusive designermærkers tidligere kollektioner af aller højeste kvalitet. I Miinto’s vintagesektion kan du både finde produkter der er 5, 10 og 15 år gamle. Produkter der er lavet af det bedste af det bedste og kun bliver smukkere med tiden.

Shop vintage – shop grønnere

Når du shopper kvalitet og vintage er du samtidig med til at shoppe lidt grønnere. Ved at vælge kvalitet der holder år efter år, er du med til at nedsætte dit CO2 aftryk, fordi du ganske simpelt forbruger mindre.

Filter Ryd alt

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Brands

Pris

Pris mellem - DKK

3367 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands