GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI FRAGT T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Frakker (186)

Filter Ryd alt

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Brands

Pris

Pris mellem - DKK

186 Produkter fundet

Frakker

// Black Friday 2018 //

Glæd dig til Black Friday, hvor vi sætter priserne ned på tusindvis af varer, og på bl.a. herrefrakker. Kom og gør et kup.

Psst, vores Black Friday tilbud starter d. 23. november fra midnat.

En god frakke er en af de få elementer til garderoben, som mænd absolut ikke kan være foruden – specielt når man er bosat i Danmark. Dette kan nemlig betyde ofte skiftende temperaturer og kølige årstider, hvilket gør man har behov for flere typer til sin garderobe. Dette giver dermed også anledning til at variere sit look alt efter humør og årstid. Dit outfit kan fuldendes med den rigtige frakke – uanset om det er en stilren frakke i uld eller en lækker frakke med dun. Uanset hvad du søger, så er Miinto.dk garant for et kæmpe udvalg af frakker, som passer ind i netop din garderobe.

Frakker der opfylder alle krav

Frakker til mænd skal opfylde en række krav – den skal gerne være varme til de skiftende vejrforhold vi ofte oplever i Danmark. Derudover skal den være stilfuld og matche din nuværende garderobe. Det store udvalg fra Miinto.dk byder på frakker i et væld af forskellige farver, former og materialer samt modeller og designs. Dette betyder, du kan finde en frakke, der matcher din personlige stil samt kan styles til enhver situation – uanset om det er til hverdagsbrug eller specielle lejligheder. Vores udvalg bugner med lækre brands fra både danske såvel som internationale mærker såsom Bruun & Stengade, Tommy Hilfiger, Diesel, Dolomite samt mange flere skønne brands. Vi har et udvalg der passer til ethvert budget. Med andre ord – du vil kunne finde den perfekte frakke til dig. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

110.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands