GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Heldragte (7)

Filter Ryd alt

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Brands

Pris

Pris mellem - DKK

7 Produkter fundet

Heldragte

Heldragter har taget modebranchen med storm de seneste år, hvorfor unikke heldragter fra One Piece og Jumpin ofte pryder stjerner såsom David Beckham, Jude Law, Justin Bieber, Jooks, Rune RK og Morten Breum. Derudover har konceptet også vundet stor popularitet hos mandlige såvel som kvindelige trendsættere.

One Piece er et norsk brand, som var de første i verden til at lancere en heldragt, og brandet har siden fået følgeskab af Jumpin, og begge brands nyder i dag stor popularitet på den internationale modescene. Konceptet bag en heldragt er, at heldragter kombinerer joggingbukser med sweatshirts, hvormed man får en beklædningsdel, som er synonym med stor komfort samt et trendy og unikt look.

Denne unikke idé blev udtænkt af de tre nordmænd bag One Piece - Thomas Adams, Knut Gresvig og Henrik Nøstrud - som udtænkte idéen om en heldragt en dag, hvor de lå på sofaen med tømmermænd. Siden har konceptet udviklet sig, og modebranchen beriges hele tiden med nye heldragter, som snart vil være at finde på Miinto.dk.

Filter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 6000 brands