EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Dunjakker (370)

Dunjakker er det perfekte valg som en overgangsjakke, og jakken er en tidsløs klassiker, som nemt kan hives frem fra garderoben i flere år. Jakken har en rigtig god isoleringsevne, da den er designet med samme udgangspunkt som en dyne, hvor luften mellem dynerne er med til at holde kroppen varm. En letvægts dunjakke egner sig særligt som overgangsjakke i efteråret og foråret, hvorimod den klassiske dunjakke sagtens kan fungere som vinterjakke. Dunjakkerne findes i et væld af farver, og du kan matche dem til din personlige til, om du så er til en jakke i neutrale farver, som blå og sort, eller om du vil skille dig ud med en jakke i pangfarver som orange og rød. Du finder et stort udvalg af jakker i forskellige designs. Nogle dunjakker har sågar en praktisk hætte, som er specielt velegnet til de meget kolde vinterdage.

Funktionel og praktisk

En dunjakke er desuden meget praktisk, og den har ofte tryklommer eller funktionelle lommer med lynløse. Skønt en dunjakke er praktisk, er det ikke ensbetydende med, at den er stor uformelig. Tværtimod kan en dunjakke grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme striktrøjer og smarte sweatshirts til lækre cardigans og blazere.

Stort udvalg af dunjakker

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af dunjakker til herrer heriblandt lækre jakker fra eksklusive brands som Dolomite, Peak Performance, Scotch & Soda samt Geographical Norway og Urban Classic.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

370 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands