EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Skinny Jeans (209)

Gennem det seneste årti er mandens garderobe blevet mere alsidig og består ikke længere kun af klassiske elementer som skjorter, blazere og chinos i enkle designs og klassiske farver. For mange mænd danner et par gode jeans basis for den gode herregarderobe og de slidstærke bukser er gennem mange år blevet videreudviklet for at opfylde flere mænds behov. De klassiske jeans er ofte løssiddende med masser plads til lår og ankler og lavet udelukkende af denim. Derimod sidder skinny jeans tæt ind til kroppen fra lår til ankler og er fremstillet af en kombination af denim og lycra eller spandex samt stretch denim. Denne kombination gør skinny jeans meget behagelige at have på selvom de er meget tætsiddende. Skinny jeans er en videreudvikling af slim fit jeans, der blev udødeliggjort af alverdens rockstjerner i 70’erne og særligt er blevet meget populære de seneste år. De er særlig egnet til mænd med slanke ben, der ønsker et par utraditionelle jeans, der skiller sig ud fra de klassiske jeans.

Style et par skinny jeans

Den store popularitet omkring jeans skyldes især, at det er meget nemt at kombinere dem med andre elementer i garderoben og at man kan hoppe i et par jeans til både hverdag og fest. Til hverdag kommer du langt med ved, at kombinere et par skinny jeans med en simpel t-shirt og en læderjakke sammen med et par fede sneakers for at skabe et cool og afslappet look. Til mere formelle anledninger eller til en festlig aften i byen med vennerne kan du skifte t-shirten ud med en fed skjorte og blazer sammen med et par pæne sko eller støvler, der giver et selvsikkert og moderne look.

Stort udvalg af skinny jeans på Miinto.dk

Da de tætsiddende jeans ikke længere kun er forbeholdt kvinder, har en lang række herrebrands designet deres version af de populære skinny jeans. Det store udvalg af skinny jeans på Miinto.dk fås derfor fra en række populære brands og i mange forskellige farvevartioner fra brands som Superdry, Cheap Monday, Diesel samt Tiger of Sweden og derfor finder du med garanti et par skinny jeans, der falder i din smag.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

209 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands