EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Herre Jeans Slim Fit

Slim Fit (1111)

Slim fit jeans stammer fra det klassiske 70’er rock’n’roll look og de tætsiddende bukser er på få år blevet afsindt populære blandt mænd i alle aldre. Slim fit jeans sidder meget stramt og tæt ind til benene sammenlignet med de klassiske og mere løssiddende straight leg jeans. De slankt syede bukser er et symbol for 70’ernes rebelske ungdomsrevolution og sidenhen har de trendy cowboybukser udviklet sig til, at være et must-have i enhver mands garderobe. Slim fit jeans fås i væld af farver, vaske og modeller fra den klassiske blå model til den moderne sorte model, der er med til at få benene til at se endnu slankere ud. Fede detaljer som huller ved knæene og lommerne og forskellige lukninger er med til at give bukserne et unikt udtryk.

Jeans til enhver anledning

Et par slim fit jeans er meget nemme at kombinere med stort set alt i garderoben grundet buksernes gode pasform og fede snit. For at skabe et cool og afslappet look til hverdag kan et par slim fit jeans kombineres med en simpel t-shirt og en læderjakke sammen med et par fede støvler. Det er stilrent look der skaber referencer til 70’ernes rebelske stil. Slim fit jeans kommer dog bedst til sin ret, når de er omsmøget forneden og bliver parret sammen med et par fede sneakers. Hertil tilføjes en fed skjorte eller sweatshirt i mønster eller print, der giver et trendy look, som fungerer til både hverdag og fest. Et par mørke slim fit jeans er et fedt og moderne alternativ til chinos og kan dermed sagtens kombineres med en blazer, en skjorte og et par pæne mørke sko.

Stort udvalg af slim fit jeans til herre

Flere brands har i mange år specialiseret sig i slim fit jeans til herre og på Miinto.dk er udvalget af de slidstærke og slanke cowboybukser enormt og fås fra en række populære brands som Won Hundred, Lee, Gabba og Tiger of Sweden. Dermed er du sikker på at finde et par slim fit jeans, der passer ind i din garderobe.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1111 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands