EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Herre Jeans Straight

Straight (481)

Meget få mænd har en garderobe der ikke består af minimum ét par jeans. Noget af det som kommer tættest på de originale, amerikanske jeans er de klassiske straight leg jeans. Selvom buksedesign har udviklet sig og er blevet mere eksperimenterende gennem de sidste århundrede, så er der med straight leg jeans blevet bevaret noget af de slidstærke buksers oprindelse historie. Straight leg jeans er karakteriseret ved at buksen design går lige op og ned og knæ- og fodvidden er næsten ens. Det er den mest klassiske pasform blandt jeans og det er stadig en meget populær pasform blandt mænd i alle aldre.

Kan bruges til enhver anledning

Jeans kan nemt kombineres med et væld af elementer i garderoben, hvilket har gjort dem meget populære blandt mange mænd. Til hverdag kan et par straight leg jeans kombineres med en afslappet skjorte eller sweatshirt i mønster eller print og par fede sneakers. Er der tale om en mere formel begivenhed eller en aften i byen med vennerne kan de lækre, mørke cowboybukser kombineres med en mørk blazer, en klassisk oxford skjorte og en cardigan sammen med et par pæne sko eller støvler. Med et par straight leg jeans er det kun fantasien der sætter grænser, for der findes næppe mere alsidige og tidsløse bukser til herrer.

Stort udvalg af straight leg jeans

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af straight leans fra populære brands som Diesel, Lee, Camel Active og Wrangler. Det store udvalg betyder at du med garanti kan finde et par straight leg jeans, der passer ind i din garderobe.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

481 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands