GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Gummistøvler (29)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

29 Produkter fundet

Gummistøvler

// Black Friday 2018 //

Glæd dig til Black Friday 2018! Vi sætter priserne ned på tusindvis af varer og bl.a. også gummistøvler. Kom og find dit Black Friday tilbud blandt vores flotte gummistøvler.

Psst, sæt kryds i kalenderen! Vores Black Friday tilbud starter d. 23. november fra midnat.

I Danmark regner det i gennemsnit 171 dage om året, hvilket ikke er så lidt endda. Derfor er et par gummistøvler er derfor et must-have i enhver mands garderobe til sommeren lurende skybrud og efterårets gråvejr. Med et par solide gummistøvler behøver regnvejret ikke at holde dig hjemme. Gummistøvler er for alle mænd uanset alder eller hvilken stil man har. Støvlen behøver dog ikke kun at være et klodset og praktisk stykke fodtøj. Den populære støvle fås nemlig i et væld af farver, materialer og designs, som kan matches med dit regnsæt eller hverdagsoutfit. På Miinto.dk finder du alt fra den klassiske mørkegrønne ”Wellington støvle” til farverige fortolkninger af den populære støvle i gummi. Du finder både høje og lave gummistøvler som du nemt kan matche med dit outfit og dermed se smart ud i selv det strideste regnvejr.

Gummistøvler til enhver stil og anledning

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af gummistøvler til herre, der kan bruges til mange forskellige anledninger. Uanset om du skal bruge et par gode gummistøvler til at holde fødderne tørre under sommerens regnfulde festivaler eller om du skal bruge et par slidstærke gummistøvler til spadsereturene i skoven eller til hverdagsbrug på jobbet eller studiet, så finder du med garanti et par støvler der kan opfylde dine kriterier og behov på Miinto.dk, så du er godt klædt på til det våde vejr. Det store og unikke udvalg af gummistøvler vi har samlet til dig her på Miinto.dk, som strækker sig bredt fra de karakteristiske høje støvler fra Aigle til de korte gummistøvler fra Tretorn og amerikanske LaCrosse samt dem midt imellem fra Viking. Fælles for alle gummistøvlerne på Miinto.dk er, at de holder dine fødder tørre og varme samt at de nemt kan matches med dit outfit og bruges til enhver anledning. Så kom regnvejret i forkøbet med et par smarte og moderigtige gummistøvler, så du er klar til alt slags vejr det danske vejr kan byde på. Se hele det store online sortiment nedenfor og forny familiens fodtøj, så alles fødder kan forblive tørre når det våde vejr banker på. God fornøjelse og vi er sikre på du finder noget der falder i din smag.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands