Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Langærmet (310)

En langærmet trøje er et must have til din garderobe, hvis du ønsker et stykke tøj, som passer ind til alle aktiviteter. Den langærmede trøje ses ofte med et par shorts og et par slippers til de sene sommeraftener, men fungerer også perfekt til et par jeans til efteråret, foråret eller vinteren. Den langærmede trøje kan altså bruges til alle årets årstider.

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af langærmede trøjer, og vi kan med garanti sige, at vi har det fedeste udvalg. Du finder bl.a. langærmede trøjer fra fede mærker som Blue De Genes, Shine, Fred Perry, Henri Lloyd, Matinique og de klassisk stribede fra Mads Nørgaard samt mange flere. Du finder derudover også uldent undertøj fra Samsø Nature, som kan bruges til de kolde vinteraftener og meget mere.

Miinto.dk giver dig muligheden for at finde netop den langærmede trøje, som passer til dig. Du finder langærmede trøjer i klassiske farver, striber, med knapper eller som langærmet polo. Udvalget på Miinto.dk er præget af høj kvalitet til gode priser.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

310 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands