EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Rygsække (870)

Det bliver en lang og varm sommer for fødderne, hvis klædeskabet ikke gemmer på et par unikke og luftige sandaler, der er beriget med et moderigtigt look. Derudover er et par smarte sandaler et ´must´ på en ferie til sydligere himmelstrøg såvel som de dage, hvor den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Derfor er vores store udvalg af sandaler synonym med et arsenal af trendy klip-klappere og andre sandaler fra førende brands i ind- og udland. Blandt disse brands finder man klipklappere fra Björn Borg, Reef, Quiksilver, Billabong, Superdry, Ipanema og Havaianas, som er et perfekt match til ethvert sommerlook.

Især klipklappere fra det brasilianske brand Havaianas, som sendte den første kollektion af klipklappere på gaden i 1962, nyder stor popularitet over hele verden, da brandet lancerer nye og farverige klipklappere hver sommer. Derudover byder vores produktsortiment også på klassiske sandaler fra brands såsom Lloyd, Merrell, Timberland, Rokin, Birkenstock og Clarks såvel som komfortable og praktiske sandaler fra Crocs.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

870 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands