GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Underbukser (299)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

299 Produkter fundet

Underbukser

// Black Friday 2018 //

Glæd dig til Black Friday 2018! Vi sætter priserne ned på tusindvis af varer og bl.a. også underbukser. Kom og find dit Black Friday tilbud blandt vores store sortiment af herreundertøj.

Psst, sæt kryds i kalenderen! Vores Black Friday tilbud starter d. 23. november fra midnat.

Boxershorts er et uundværligt item i enhver mands garderobe, og er en investering du ikke vil fortryde. Undertøj til mænd har gennemgået en rivende udvikling de seneste par år, og i dag kan du finde et utal af forskellig slags undertøj i form af farver, modeller og materialer. En af de populære typer af undertøj er boxershorts, da de er komfortable samt løse og ikke sidder og strammer og klemmer. Det er vigtig du finder præcis den type underbukser der passer til dig, så du kan føle dig behageligt tilpas.

Berig din garderobe med komfortabelt undertøj

Det bugner med smarte og lækre boxershorts på Miinto.dk, og vores store udvalg af boxers byder på trendy boxershorts fra modebranchens førende brands fra danske såvel som internationale brands såsom Calvin Klein, Diesel, Björn Borg, JBS, Under Armour samt mange flere lækre mærker. Derudover er mangfoldigheden stor, og produktsortimentet er synonym med boxers til enhver stil og look – uanset hvad man søger. Vores udvalg af forskellige brands sikre både komfort men også et væld af farver, design og detaljer. tilbehør er blevet fast inventar hos de fleste mænd verden over, og er derfor et must-have i din garderobe. Med andre ord – Miinto.dk er beriget med trendy boxershorts i god kvalitet, og produktsortimentet udvides løbende med nye boxershorts, som matcher de hotteste trends i modebranchen, så du altid kan være med på den seneste trend. Derfor kan man altid få fingre i lækre og moderigtige boxershorts på Miinto.dk. Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Se hele vores store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands