Månedens Butik: Superlove

Miinto.dk er et modekollektiv bestående af flere hundrede fysiske modebutikker rundt i landet med inspirerende og passionerede butiksejere bag. Vi ønsker at sætte fokus på vores mange interessante samarbejdspartnere derude, og derfor udpeger vi hver måned en af butikkerne på sitet, som har gjort sig særligt bemærket. I denne måned har vi udvalgt den inspirerede konceptbutik Superlove, der ligger på Nørregade og Gothersgade i København.

Butikken byder på et lækkert udvalg af dametøj, accessories og interiør og er repræsenteret på Miinto med mere end 800 produkter. Med brands som Mads Nørgaard, Nümph, Storm & Marie og Minus er der godter at finde for de fleste. Vi har interviewet Anette, ejeren af butikken.

Vil du give en kort introduktion af dig selv?
Vi, min mand Jesper Binger og jeg, åbnede den første SUPERLOVE butik på Nørregade i København i 2006, og i 2012 udvidede vi med en ny butik i Gothersgade.

Vi havde begge lyst til at lave en konceptbutik med tøj, accessories og interiør inspireret af udenlandske konceptbutikker, som der ikke rigtig fandtes i København på det tidspunkt. Vi har begge en baggrund i modebranchen, og med en uddannelse som tekstildesigner, falder det mig naturligt at have fokus på print og farver. Her er er aldrig gråt og trist. Desuden har vi fokus på godt design, gerne dansk, der ikke behøver at koste en formue.

Hvad laver du, når du ikke arbejder?
Jeg arbejder rigtig meget. Arbejde og fritid flyder for det meste sammen. Med to butikker, webshop og et interiør-designfirma er der altid mange ting, der skal gøres. Men når vi for alvor skal holde fri, tager vi til vores hus i Sverige. Der nyder jeg roen, naturen, løbeture og at lave dejlig mad – gerne til familien og gode venner, der hellere end gerne må komme på besøg. Det er som om, der er lidt højere til himlen der og meget mere natur.

 

Hvorfor er din butik på Miinto?
Vi har valgt at være på Miinto for at nå ud til endnu flere kunder. Kunder som måske ellers ikke ville finde vores butikker eller webshop. Og fordi vi syntes godt om Miinto’s målsætning om at hjælpe den lokale danske detailhandel i kampen mod de store internationale webshops.

Hvem hjælper dig med at pakke ordrer?
Vi har tre fuldtidsansatte samt en deltidsansat, der opdaterer webshoppen med nye varer og pakker ordrer til kunderne. Vi prioriterer kundeservice højt og forsøger at give vores webkunder en lige så personlig betjening, som de kan få i vores fysiske butikker. Vi hjælper gerne med rådgivning og opmåling at styles mm. over telefonen eller på mail, så kunderne føler sig trygge ved at handle hos os.

Er der nogle specifikke brands I din butik, som du ønsker at fremhæve?
Alle vores brands er håndplukkede til vores koncept. Skal jeg fremhæve et, må det være Nümph, som vi har samarbejdet med helt fra starten. De leverer altid skønne farverige kollektioner med finurlige detaljer til priser, der ikke vælter budgettet. Andre af mine yndlingsmærker er Mads Nørgaard, Storm & Marie, PBO samt And Less. De designer tøj, der kan bruges sæson efter sæson i enkle snit, der klæder mange forskellige typer og aldersklasser. Men et brand som MINUS er også værd at fremhæve – ikke mindst pga. af deres fantastiske basis-styles, som kommer i nye farver hver sæson.

Dine 3 must-haves i garderoben?
Mine musthaves er først og fremmest et par sorte bukser, som kan bruges til alt. Denne sæson er jeg flyttet ind i et par Baba bukser fra Nümph. Dertil et par smukke toppe fra PBO. De sidder perfekt og kan bruges både til hverdag og festlige anledninger. Sidst men ikke mindst et par lækre støvler. Marja støvlerne fra Vagabond har jeg stort set boet i siden sidste efterår. Modellen er klassisk og har en helt fantastisk komfort, hvilket er et must, når man løber rundt hele dagen.

Hvilke trends tror du på denne sæson?
Mønstermix, varme bløde striksweatre og masser af farver. Ikke mindst de grønne, petrol og rosa nuancer er populære netop nu.

Hvem er din største inspiration indenfor mode?
Jeg finder inspiration i kvinder, der tør at klæde sig personligt og tør mikse print og farver på utraditionelle måder. Hvis jeg skal nævne en par designere må det være Marni og Orla Kiely, som begge arbejder med farver, print og accessories på en meget inspirerende måde.

Kjolen er fra Lollys Laundry, tørklædet er fra Storm & Marie, de skønne strik er fra Minus, den grønne bluse er fra And Less, handskerne er fra Gaucho, skjorten er fra Nümph, lampen er fra butikkens eget mærke Superliving og bukserne er fra Lollys Laundry

Har du nogle gode råd til dine kunder?
Spring ud i farverne og miks farver og print! Man bliver i godt humør af at omgive sig med farver. Desuden ville jeg investere i en varm vinterjakke og nogle lækre sko og støvler, der kan bruges år efter år.

Superlove er repræsenteret på Miinto.dk med mere end 800 fine produkter. Se butikkens store udvalg her.

Læs også: Månedens butik: Butik Blossom

Leave a comment