Er du klar til sæsonens fester? Se de smukkeste styles til de hyggeligste aftener

December byder traditionen tro på en masse festligheder, så vi alle kan glemme mørket og kulden. Hvad end din julemåned byder på julefrokost med arbejdspladsen, hyggetur med veninderne, tamtam med familien, og mon ikke et brag af en nytårsfest, så er det nu, du skal sikre sæsonens fine kjoler, skønne trøjer og delikate hæle, så du kan fejre jul og nytår med stil.

Vores dejlige, norske Miinto-ambassadør Anette Hovland er hoppet i festlige klæder fra By Malene Birger, så du kan blive inspireret til sæsonens bedste looks.

KJOLER
Vinteren er grå og kold, så din kjole må gerne udstråle fest og ballade!
Flere trends er i spil og du kan enten vælge at gå med glimmer eller velour, der giver lidt bevægelse til dit outfit, hoppe på den mere klassiske version med blonder, give den gas med pangfarver som sæsonens populære rød eller også skabe illusionen om sommer med de mange smukke blomsterprint, der findes lige nu. Herunder finder du vores 15 favoritter – vil du selv på opdagelse, så har vi over 4.400 kjoler at vælge imellem lige her.

 

TOPPE & BLUSER
For overdele gælder det samme som kjoler. Skru gerne op for glimmer, print og delikate farver og hold i stedet bukser eller nederdel i en mørk nuance – medmindre du er modig og kører mønstermiks! Se vores 15 favoritter blandt bluser og toppe herunder – vil du selv på opdagelse, så har vi over 700 skønne bluser at vælge imellem lige her og over 2.400 festlige toppe her.

 

JAKKER
Selvom festen foregår uden overtøjet, så føles det altid godt at ankomme i en lækker jakke, der kan være med til at understrege det festlige outfit. Hop enten i den elegante, simple uldfrakke eller giv dit look et ekstra pift med en faux fur jakke. Herunder ser du vores 15 udvalgte favoritter – vil du selv på opdagelse, så har vi over 3.500 forskellige fine og lune jakker at vælge imellem lige her.

Leave a comment