Et lidt sundere 2018? Få de lækreste opskrifter her

Så er december overstået og mon ikke den sidste del af året har stået på både julegodter og festlige cocktails for dig også? Hvis du ligesom os har lyst til at få kroppen i balance igen, så læs med, for vi har fået Karina, bag konceptet The Organic Boho, til at dele fire drøngode opskrifter, der gør dig sund og glad på 5 minutter. Og vil du hellere på sofaen og spise chips, hvis du skal være ærlig? Så fortvivl ikke, for Karina har også et trick, der gør blomkål til et fantastisk snack alternativ, som også sagtens kan stille din snack-craving. Vi lover dig, at den smager godt!

Se opskrifterne i galleriet nederst i posten.

Karina Nayja Bruun er iværksætteren bag The Organic Boho, der laver sund, vegansk fastfood, der er 100% plantebaseret og økologisk, velsmagende og en sand fryd for øjet. Konceptet startede hun op på Ibiza, hvor hun gennem flere års træning har specialiseret sig inden for det veganske køkken, men nu er vi så heldige, at hun har åbnet den hyggeligste café på Christianshavn, hvor du kan sætte tænderne i saftige burgers, sprøde wraps, lækre bowls og juicer i alle regnbuens farver. Vi har spurgt Karina ind til det unikke koncept og har bedt hende dele et par nemme, gode opskrifter, så vi kan starte det nye år med et godt skud vitaminer.

Hvorfor har du startet The Organic Boho?
”Jeg vil gerne vise folk, at man sagtens kan få økologisk, sund mad, der smager fantastisk og er en fryd for øjet. Mange tror, at sund mad blot er lig med grønne salater men der er uendelige muligheder og rigtig gode alternativer til de sædvanlige retter, der ofte laves herhjemme. Og det behøver hverken at tage tid eller være kompliceret.”

Hvad står The Organic Boho for?
”Vi hedder The Organic Boho for at sætte et billede på vores brand og den livsstil, vi ønsker at inspirere folk til at leve. En boheme er et menneske, der ikke bare følger samfundet men som også tænker på miljø og som lever et sundt og bevidst liv. Vores koncept er tænkt som et holistisk univers, hvor vi inspirerer til en sundere livsstil, der er 100% plantebaseret og økologisk og med mindst muligt madspild.”

Så dit koncept er en livsstil?
”Ja, helt sikkert. Vi vil gerne hjælpe de mennesker, der ønsker at leve sundere og skabe en bedre balance, så ud over at byde indenfor i vores veganske café, hvor vi tilbyder alt fra morgenmad og snacks til en nem to-go aftensmad, så tilbyder vi også cooking classes, hvor du lærer at lave nærende, smuk og velsmagende mad, der gør dig glad og får dig i balance. Og så laver vi i samarbejde med MamaGun Pilates, som den dygtige instruktør Gunnvør Virgarsdóttir står bag, pilates retreats på Ibizia. Her får du muligheden for at trække stikket fra hverdagens stress og jag og blot fokusere på dig, din krop og dit velbefindende.”

Læs mere her om madlavningskurser her og læs mere her om pilates retreats her.

Karina, vi vil gerne blive bedre til de sundere alternativer, så hvad foreslår du, vi laver?
“Så vil jeg forslå følgende 4 opskrifter, der både er nemme og kan bruges til lidt af hvert.”

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”organicbohojan”]

Vil du have mere inspiration til delikate, sunde retter, så tag et kig på The Organic Boho’s fine Instagram-profil lige her, der lokker med de smukkeste anretninger, der får mundvandet til at løbe.