Decembers ønskeliste

Hver måned finder vi lækkerier på sitet, som vi godt kunne tænke os, og december er så absolut ikke en undtagelse! Nu er der jo vitterlig en god undskyldning for at kigge de mange kategorier igennem for velduftende parfumer, lækkert fodtøj, glimtende smykker og andre skønne sager til os selv, garderoben og boligen. For ikke at nævne de mange fine gaveideer til familien. Mangler du en god gave til forældrene, manden, de små i omgangskredsen eller måske søster eller bror? Vi har fundet vores 20 favoritter til både herre, dame og børnene, så du kan blive inspireret til, hvad der skal ligge under juletræet den 24. december. ??

 

TIL DAME
Se vores bud på 20 lækkerier til kvinderne herunder. Du kan også selv gå på opdagelse blandt mode, beauty, sport og bolig for flere gode ideer.

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”wishlistdamedec”]

 

TIL HERRE
Her er vores 20 forslag til pakkerne til mændene i dit liv. Du kan også selv lede videre blandt mode, sport og bolig for flere ideer.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Wishlistherre”]

 

TIL BØRN
Skal de små forkæles? Hvad end det skal være bløde eller hårde pakker, så er mulighederne mange! Herunder er vores 20 absolutte favoritter til drengene og pigerne.

Tjek selv børnekategorierne for skønne striksager, det kæreste legetøj og tusindvis af andre gode sager lige her.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Wishlistkids”]