Kampagnemodellen: Min stil og mine juleønsker

Skønne Maria Haaning har du måske set før i vores Find Yourself-kampagne, hvor hun modigt og ærligt deler sin private og rørende historie om at finde sig selv (hvis ikke, så se den her).

Maria har, som så mange andre af os, været igennem utallige stilarter i ønsket om at udtrykke sin helt egen stil og personlighed. Vi har spurgt hende ind til inspiration, musthaves og hvad hun ønsker sig på miinto.dk til jul. Læs med her.

Kan du beskrive din egen stil? Og har den ændret sig gennem årene?
“Min egen stil vil jeg nok beskrive som dynamisk; jeg hænger ikke fast i nogen stilarter eller snit, og jeg er altid åben over for forandring. Min egen erfaring er, at min stil altid har ændret sig i takt med, jeg selv har. Jeg har været vidt omkring stilmæssigt og har fundet ud af, at jeg nok er mest tilfreds med at have lidt af det hele – noget konservativt der passer til Chanel-jakken og min oldemors perler, noget vildt og blomstret i en pangfarve til søndagskoncerter om sommeren på Christiania, og selvfølgelig også noget comfy, lidt mere edgy, og gerne lidt androgynt, som jeg kan gemme mig i, når jeg skal købe ind og ikke har tid til andet end ”bare face”, hårknold og hættetrøje.”


Maria i fotostudiet til vores Find Yourself-kampagnebilleder iført Ganni, By Malene Birger og Billi Bi.

Hvor finder du inspiration til din stil?
“Mit humør og min fantasi er nok min inspiration og gennem årene har min stil også været et udtryk for, hvad jeg havde brug for at signalere. Da jeg var yngre, gik jeg altid meget udfordrende klædt, og jeg elskede det. På det tidspunkt tror jeg bare, at jeg nød at være lidt et sexobjekt, måske. Jeg nød opmærksomheden, og hvordan jeg fik det af at føle mig som en sexet kvinde. Men som så mange andre fandt jeg også ud af, at der er en bagside af den medalje, så efter dét blev jeg meget konservativ i min stil med stramme højhalsede toppe og pencil skirts etc. Det var et udtryk for, at jeg nok havde brug for at blive taget seriøst. Gennem årene har mit humør og mit behov så afgjort, hvordan min stil var, og nu er jeg så endt med en garderobe med lidt fra alle mine gennemlevede perioder, så jeg kan udtrykke mig præcist, som jeg vil og ikke er begrænset fra den ene dag til den anden.”

Behind-the-scenes fra photo shoot. Fotograf Morten Bengtsson, stylist Louise Amstrup, makeupartist Sidsel Marie Bøg og hårartist Marianne Jensen.

Har du nogle favoritbrands?
“Jeg har ikke rigtig nogle bestemte favoritbrands. For mig handler det mere om at forelske sig i det enkelte design, og jeg er derfor åben over for dem allesammen.”

Kan du nævne fem musthaves, alle kvinder bør eje?
“Fem musthaves i garderoben for mig ville nok være”:

1: En maxikjole
“Jeg har en lilla mønstret maxikjole, som jeg ELSKER! Jeg bruger den altid om sommeren og på ferier, den ville jeg ikke være foruden. Flatterende og komfortabel.”
Se maxikjoler her.

2. En hættetrøje
“Det er måske ikke alle, der er enige i den, men jeg elsker en stor oversize hættetrøje, man kan gemme sig i både til kølige sommeraftener og casual kaffeaftaler med veninderne.”
Se hættetrøjer og sweatshirts her.

3. En eller flere luksusting
“Med det mener jeg, at selv om man ikke er typen, der brænder alle pengene af på mode, så synes jeg, at alle kvinder bør have minimum 1 item, som er i top kvalitet og i noget lækkert stof, som sidder perfekt. Jeg har en top, jeg engang købte for mange år siden, som jeg brugte lidt flere penge på, end hvad jeg normalt gør. Jeg har elsket og brugt den utallige gange siden, og efter flere års brug, så holder den stadig.”
Se Premium sektionen her.

4. Lækkert nattøj
“Jeg er typen, som elsker at have nattøj på, gerne hele dagen hvis jeg kunne. Jeg har mange forskellige sæt, som jeg skifter imellem i forhold til mit humør; jeg har noget sødt, noget sexet, noget blødt og noget varmt. Jeg kan aldrig få nok nattøj, så det vil jeg sige, er et absolut musthave for mig.”
Se nattøj her.

5. Noget der glitrer
“For mig er det rigtig vigtigt, at jeg ved, jeg i skuffen har noget tøj som glimter, skinner, glitrer eller på en anden måde skriger lidt mere end andet. Noget virkelig glam eller over the top må det gerne være, når man bliver lidt ældre end 22, og man flytter ud af byen, bliver gift og har lidt et “husmoderliv” som mig. Så er det så vigtigt at have noget, man kan tage frem som siger ”bang”, det giver sådan lidt en sikkerhed, at det aldrig kommer til udelukkende at gå op i havregrød og praktisk, praktisk fodtøj.”
Se styles med glimmer her.

Hvor shopper du? Og hvad bliver det næste, du skal eje?
“Jeg shopper mest online, men jeg elsker dog også at gå på opdagelse i små butikker, selvom det sker for sjældent. Det næste jeg skal eje er et par over the knee-støvler. Jeg har længe kigget på dem og tvivlet, men nu har min meget modebevidste veninde lige købt nogen og havde dem på den anden dag, da vi mødtes til kaffe. Så nu SKAL jeg finde sådan nogle, for nu er det pludselig en type sko, jeg elsker.”
Se overknee-støvler her.

 

 

Har du nogensinde garderobekrise? Og hvis, hvad gør du så?
“Det er meget sjældent, jeg har garderobekrise. Jeg er nok ret planorienteret, når det kommer til, hvad jeg skal have på. Til hverdag bliver det bare, hvad jeg har af rent tøj, som er rimelig afslappet og hvis jeg skal noget bestemt, så planlægger jeg mit outfit på forhånd, og får det renset og klargjort. Jeg elsker også at sy, så hvis der skulle ske noget, eller jeg mangler noget bestemt eller noget sprækker pga. vintervægt, så syer jeg det bare. Hvis den er helt gal, og det er last minute, så har jeg altid et ”nødsæt” klar på bøjlen, som jeg ved virker.”

Hvad skal du have på til vinterens fester?
“Jeg tror, jeg ender i nogle klassikere her til vinter, for når der er så koldt, har jeg ikke så meget lyst til at eksperimentere. Jeg holder mig nok til kjoler og hæle til festerne, og til nytår kommer der nok noget mere spræl på i form af nogle af glamtingene fra bunden af skuffen.”
Se kjoler her og pumps og stiletter her.

Se de 30 lækkerier der er på Marias ønskeliste i galleriet herunder:

 

Leave a comment