Månedens butik: Boutique Allure

Miinto.dk er et modekollektiv bestående af flere hundrede fysiske modebutikker rundt i landet med inspirerende og passionerede butiksejere bag. Vi ønsker at sætte fokus på vores mange interessante samarbejdspartnere derude, og derfor udpeger vi hver måned en af butikkerne på sitet, som har gjort sig særligt bemærket. I denne måned har vi udvalgt butikken Boutique Allure, som butiksejer Lotte Birk driver i hjertet af hyggelige Christianshavn.

Butikken byder på en fantastisk kombination af lækkert tøj, sko og accessories og det ypperste inden for beauty. Boutique Allure er repræsenteret på Miinto med næsten 500 produkter, og med mærker som Ganni, Karen By Simonsen, Gestuz og Hofmann Copenhagen er der luksus, der vil falde i de flestes smag.

Fortæl kort om dig selv, og hvorfor du har din egen butik:
Vi elsker alle at forkæle os selv engang imellem, og jeg elsker at forkæle mine kunder. Jeg har altid haft en passion for skønhed og mode. Boutique Allure er samlingspunktet for kvalitet og god smag. Jeg får muligheden for at give kunderne en oplevelse igennem den bedste kvalitet samt den rette vejledning. Boutique Allure er indbegrebet af en helhedsoplevelse og har igennem årenes løb bevæget sig fra udelukkende at være skønhedsprodukter til at have et hav af skønne fashion items.
Jeg er meget socialt anlagt som person, og derfor holder vi også diverse arrangementer, hvor vi byder vores kunder ind i butikken til at blive forkælet. For eksempel kan man i maj få lagt gratis make-up fra Tromborg hver torsdag og fredag. Det er en skøn måde at få en snak med kunderne på og ønske dem en god weekend.

Hvorfor er din butik på Miinto?
Miinto er en god platform, der giver os mulighed for at sælge vores skønne produkter online til et bredere publikum. Derudover er vi lige kommet på det svenske og hollandske Miinto, hvilket giver os en helt unik mulighed for også at komme ud over den danske grænse.

Er der nogle særlig brands i din butik, som du ønsker at fremhæve?
Vi elsker dansk design og kvalitet. Hos Boutique Allure vil vi hellere have kvalitet fremfor kvantitet, og det kommer også til udtryk i vores produkter. Vi er glade for at kunne forhandle en kombination af hverdagstøj, festtøj og skønhedsprodukter, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. 7 Chic Avenue er stilrent, elegant og tidløst og derfor en sand investering til hverdag og fest. Vi elsker også Hofmann Copenhagen i butikken, der formår at kombinere tidens trends med elegante twist, som gør deres produkter unikke. Ej at forglemme skønne Ganni, som har formået at overraske os sæson efter sæson med skønne prints, farver og de lækreste materialer.

Dine 3 must-haves i garderoben?
Jeg elsker fashion, som kan bruges på flere forskellige måder. De 3 must-haves, jeg har valgt, er elegante men dog legende og har et tidløst design. Gestuz’ Annabell maxikjole er den perfekte kjole, som kan bruges til fest med et par høje hæle og til hverdag på terrassen med et par hvide sneakers. Depeches biker jacket i cognac passer til alt, har et lækkert snit og en kvalitet som er i top! Altid en sikker vinder. Graumann har så mange lækre styles, at det nærmest er svært at vælge. Men sommerens must-have er nok Adele top wave i pink. Feminin, frisk og passer til enhver anledning!

Hvad bliver dit næste køb?
Mit næste køb bliver Hofmann Copenhagens nye Athene silkekjole, der snart lander i butikken. Den er perfekt til den tid, vi går i møde.
Sommer here we come!

Hvad tror du på af trends denne sæson?
Dansk design og kvalitet går aldrig af mode og bliver helt sikkert et hit igen denne sæson. Og så er sæsonen præget meget af print med flotte farver, blomster og tropiske planter. Vi glæder os til sommer og til at vise alle vores lækre sommervarer frem!

Se hele butikkens lækre udvalg af styles og beautyprodukter lige her.

Læs også: Månedens butik: Lykke Sko