Månedens butik: Butik Blossom

Miinto.dk er et modekollektiv bestående af flere hundrede fysiske modebutikker rundt i landet med inspirerende og passionerede butiksejere bag. Vi ønsker at sætte fokus på vores mange interessante samarbejdspartnere derude, og derfor udpeger vi hver måned en af butikkerne på sitet, som har gjort sig særligt bemærket. I denne måned har vi udvalgt den inspirerede dametøjsbutik Butik Blossom, der ligger i skønne Nibe.

Butikken byder på et lækkert udvalg af dametøj, børnetøj og interiør og er repræsenteret på Miinto med mere end 700 produkter. Med brands som Mads Nørgaard. Sofie Schnoor, Y.A.S, Day Birger Et Mikkelsen og Lolly’s Laundry er der godter at finde for de fleste.

Fortæl kort om dig selv, og hvorfor du har din egen butik:
Jeg hedder Trine Kær, er gift med Dennis som er pilot og så er jeg mor til Sebastian på 15 år, og Alberte på 12 år, og vores lille mops Edgar.

Butik Blossom opfylder en drøm, som jeg har haft, siden jeg var en lille pige, og jeg har altid vidst at jeg ville føre den drøm ud i livet, når tiden var rigtig. Så i 2012 tog jeg springet, og blev selvstændig. Jeg har tidligere fløjet som stewardesse i mange år, og uddannede mig efterfølgende som sygeplejerske, så det er jo en helt ny verden, som jeg sprang ud i.

Jeg har dog ikke fortrudt det et eneste øjeblik, og jeg elsker den udvikling som både min butik, og jeg selv har gennemgået. Butikken har har været igennem en fantastisk udvikling, siden jeg åbnede den selv for små 5 år siden. I dag er vi nu 5 fuldtidsansatte og 4 gymnasiepiger, der hjælper til, da vi har mange kunder, der både kommer i butikken og besøger os online.

Hvorfor er din butik på Miinto?
Vi har valgt at være en del af Miinto, fordi vi gerne vil have, at flere mennesker kommer til at kende til vores butik og vores udvalg. Det er fantastisk at kunne brede kundegruppen ud til hele landet og ikke kun lokale og turister.

Hvem hjælper dig med at pakke ordrerne?
Jamen det gør vi sådan set allesammen her i butikken, men vi har Malene ansat, som udelukkende pakker ordrer, derudover har vi 4 gymnasiepiger ansat, som også giver et nap med.

Er der nogle særlig brands i din butik, som du ønsker at fremhæve?
Jeg er helt vild med designduoen Baum und Pferdgarten, som bare bliver ved med at begejstre mig, med deres skønne farver, smukke print og finurlige detaljer. jeg kan godt lide at vove mig ud, i lidt vilde print og sammensætninger, og det synes jeg især at Baum und Pferdgarten er stærke til.

Jeg kan også rigtig godt lide Lolly’s Laundry, det er bare så fine styles, og jeg kan lide ALT i deres kollektion, Lolly’s Laundry er superfine farver og print, og til rigtige gode priser.

Comfy Copenhagen er også et af mine yndlingsbrands, som er afslappet yoga/sweat basic tøj, som man bare elsker at hoppe i. Det er superfint både at bruge derhjemme, men kan også rigtig nemt dresses op til en hyggetur på café.

 

Dine 3 must-haves i garderoben?
Et par supergode jeans, som bare sidder godt, en sort blazer og et Lala Berlin tørklæde. 

Dr. Denim jeans her. Y.A.S blazer her. Fås her.

En fashion favorit, som du aldrig skiller dig af med?
Ved ikke om det er fashion favoritter, men det er ting jeg har fået af min mand igennem årene, som bare er sikre klassikere og jeg bruger dem igen og igen. Mit Lala Berlin tørklæde, min Louis Vuitton clutch og mit Hermés armbånd.

Hvilke trends tror du, bliver de største denne sæson?
Netstrømper, gulvlange nederdele, statement T-shirts, store boho øreringe, sneakers, masser af funky farver og cool print – kort sagt: ALT ER TILLADT.

Jakke fra Lolly’s Laundry her. T-shirt fra Raiine her. Sneakers fra Puma her. Øreringe fra Pernille Corydon her. Nederdel fra Gustav her.

Hvad bliver dit næste køb?
Allerhelst en flybillet til New York. En dejlig og inspirerende by.

Hvem er din største inspiration indenfor mode?
Alle som tør være sig selv, og skille sig lidt ud. Mode er mange ting, det er også at finde et godt kup i en vintagebutik, eller at kunne sammensætte ældre ting i garderoben, og skabe et nyt look.

Har du et godt råd til dine kunder?
Vær ikke bange for at mixe og lege med farver og print. Brug de dyre kjoler, som ofte bare hænger hjemme i skabet, til hverdag til et par sneakers. Gør hver dag til en fest!

Butik Blossom er repræsenteret på Miinto.dk med mere end 700 fine produkter. Se butikkens store udvalg her.

Læs også: Månedens butik: Boutique Allure