Månedens Butik: Clara H

Please Add Photos
to your Gallery

 

Miinto.dk er et modekollektiv bestående af flere hundrede fysiske modebutikker rundt i landet med inspirerende og passionerede butiksejere bag. Vi ønsker at sætte fokus på vores mange interessante samarbejdspartnere derude og derfor udpeger vi hver måned en af butikkerne på sitet, som har gjort sig særligt bemærket. I denne måned har vi udvalgt butikken Clara H, der ligger i billedskønne Risskov i Aarhus.

Den hyggelige tøjbutik Clara H har et væld af lækre brands til kvinder og vægter den gode service rigtig højt. Indehaver Bettina Hornbæk har i 15 år drevet butikken, der ikke blot forhandler et stort udvalg af trendy modetøj og lækker beauty, men også danner rammen om en helt særlig nærværende stemning.

Fortæl kort om dig selv og hvorfor du har din egen butik:
Først og fremmest elsker jeg at servicere folk og give dem en god oplevelse. Mine forældre havde i sin tid en tøjbutik i Hjørring, og jeg har selv haft Clara H i 15 år, så det at drive butik har altid været en del af mig. I butikken er vi 4 ansatte, 2 fuldtid og 2 deltid, som alle er her for at yde den absolut bedste service. Vi ringer fx gerne til kunden hvis størrelsen er udsolgt og tilbyder en anden farve eller str., så de ikke føler, de går forgæves.
Når jeg ikke er på arbejde, kan jeg godt lide at være med til at skabe meningsfulde arrangementer, der gør gavn. Jeg arrangerer bl.a. loppemarked for børnehjemmet her i Risskov to gange om året, hvor alt overskud går til børnene. Vi har omtrent 200 stande og ca. 10.000 besøgende og børnene fra børnehjemmet står selv og sælger kaffe og kage. Sidste gang tjente vi 30.000 kr., så de alle kunne komme på charterferie. Derudover er jeg med i projektudvalget for Zonta Aarhus II, hvor vi afholder eventet ”Banko og Bobler”, der lokker 600 mennesker forbi for at spille banko. Sidste gang blev der samlet ca. 140.000 kr. ind, som gik til udsatte kvinder herunder bl.a. voldtægtscentre og Reden i Aarhus.

ClaraH-Butik-Collage

Hvorfor er din butik på Miinto?
Jeg vil gerne være en del af noget større. Det kan være svært at drive sin egen webshop, da det kræver meget ekstra arbejde og viden, så det vil jeg hellere lade dygtige folk om, og så selv have fokus på det jeg kan – nemlig at give den gode service til mine kunder. Miinto er en god måde for mig at kunne yde en god service gennem online salg.

Er der nogle særlige brands i din butik, som du ønsker at fremhæve?
Vi har især mange danske brands, der skiller sig ud! Specielt Neo Noir er vi rigtig glade for! Alle vores varer ligger til en god pris – vi vil hellere sælge mange varer til en god pris end enkelte dyre. Derudover må jeg også nævne Stella Nova. Jeg er helt vild med bluserne derfra – dem har jeg altid i garderoben og de kan bruges år efter år. Vi sælger ligeledes rigtig mange varer fra mærket Kaffe, de har nogle super fine styles og især deres bukser er populære blandt vores kunder.

 

ClaraH-Brand-Collage

Dine 3 must-haves i garderoben?
Min klassiske, sorte skindjakke – den går til alt, både fest og hverdag og holder mange år fremover. Derudover er jeg så glad for mine sorte Jillian bukser fra Kaffe, dem sælger vi også utrolig mange af. De er elegante med et twist og virkelig komfortable. Til sidst må det være delikate blonder, det kan pifte et hvert outfit op. Hver anden måned rejser jeg til Paris, hvor jeg får en masse inspiration fra de mange butikker og de fashionable folk på gaden. Så får jeg en god fornemmelse for, hvad der bliver de store trends og handler derefter lækkerier ind til butikken og mine kunder.

ClaraH-Item-Collage

Hvad bliver så dit næste køb?
Vi kommer ikke udenom skønne prints og friske farver dette forår! Jeg skal selv have noget pink ind i garderoben, der er en af de helt store farver denne sæson og som rigtig kan få dig i sommerhumør.

Clara H har knap 400 fine produkter online hos Miinto, se det store udvalg lige her.

Læs også Månedens Butik februar: CarrieAlong by Alfred Lund

Leave a comment