Månedens Butik: Tinsoldaten

 

Miinto.dk er et modekollektiv bestående af flere hundrede fysiske modebutikker rundt i landet med inspirerende og passionerede butiksejere bag. Vi ønsker at sætte fokus på vores mange interessante samarbejdspartnere derude, og derfor udpeger vi hver måned en af butikkerne på sitet, som har gjort sig særligt bemærket. I denne måned har vi udvalgt den inspirerede børnebutik Tinsoldaten, der ligger i skønne Struer.

Butikken byder på et lækkert udvalg af børnetøj og interiør og er repræsenteret på Miinto med mere end 800 produkter. Med brands som Soft Gallery, MarMar, Wheat, Cam Cam og Done by Deer er der godter at finde for de fleste. Vi har talt med Kasper Frøsig, den ene grundlægger af Tinsoldaten, om hans butik, og hvad der trender i børne- og babybranchen lige nu.

 

Fortæl kort om dig selv, og hvorfor du har din egen butik?

Jeg hedder Kasper Frøsig og er 28 år, og har sammen med Liselotte Døj startet butikken Tinsoldaten for lidt over et år siden. Når jeg ikke arbejder i Tinsoldaten, så bruger jeg min tid sammen med min søn på 2,5 år.

Jeg har altid drømt om engang at få min egen butik, da jeg stort set er vokset op i detailbranchen. Jeg startede som elev i BabySam for 9 år siden, hvor jeg stille og roligt arbejdede mig op. I takt med udviklingen af de sociale medier begyndte mine arbejdsopgaver også at ændre sig, og til sidst sad jeg som community manager for kæden – kun med en elevuddannelse som salgsassistent.

Men som den kreative og idérige person jeg er, så fandt jeg hurtigt ud af, at drømmen om at få mit eget fyldte virkelig meget. Så da chancen bød sig, slog jeg til og åbnede, sammen med min forretningspartner Liselotte, Tinsoldaten den 20. april 2016. Nu har vi omtrent 15 forskellige børnebrands, som både byder på tøj, sko og interiør.

Billede: Et lille udsnit af de mange hundrede varer, som Tinsoldaten kan tilbyde kunderne på Miinto.dk. Her ser du styles fra mærkerne MINI A TURE, MarMar, Done by Deer og Pom Pom

Hvad gør Tinsoldaten speciel?

Vi åbnede Tinsoldaten med et koncept, der indebar varer i god, lækker kvalitet og eksklusive brands, som man ikke kunne få alle steder. Samtidig er kundeservice en af vores helt store prioriteter. Ordsproget ”kunden har altid ret” vægtes højt hos os. Jeg ved godt, at mange siger det, men når det kommer til stykket, så er det de færreste, der rent faktisk efterlever det – men det gør vi altså. God kundeservice kan altid betale sig, for hvis vi får trofaste og loyale kunder ud af det, så holder vi også på den lange bane.

Hvorfor er din butik på Miinto?

Samarbejdet var en god mulighed for at skabe større opmærksomhed på Tinsoldaten og supplere vores forretning. Når man ligger i en by som Struer, så er der god opbakning lokalt men det kan være svært at blive lagt mærke til i resten af landet. Min butik kunne desuden supplere Miinto.dk med et lækkert og stort udvalg af børnetøj, som de ikke havde i forvejen.

Er der nogle specifikke børnebrands i din butik, som du ønsker at fremhæve?

Vi har to rigtig gode brands, som vi især er ret glade for, nemlig MarMar og Soft Gallery. Det er to mærker som i forvejen er godt hypet. De er super populære, sælger rigtig godt og kvaliteten er i top. Det er noget, vi kan stå inde for, og så laver de bare rigtig meget fedt.

Billede: Den populære leopard-serie fra MarMar – du finder de forskellige styles her

Hvilke nogle must-haves bør børn altid have i garderoben?

Soft Gallery har lavet en rigtig fin serie med ugler, som både kommer i bodyer, leggins osv. Generelt hver gang der kommer noget nyt fra dem, så går folk ret meget amok.

MarMar har også lavet en serie med leopardprint, som har været meget populær.

Vores sengetøj fra Soft Gallery er også ret populært, og noget vi sælger meget af. Sengetøj har du liggende fremme på børneværelset, så her er en oplagt mulighed for at peppe interiøret op med et lækkert print, der bidrager til indretningen. Desuden er det noget, der bruges hver dag, og som vaskes tit, så det er vigtigt at kvaliteten er i top og at stoffet hverken mister farve eller facon.

Billede: Ugle-serien fra Soft Gallery – du finder de skønne styles lige her

Hvilke trends tror du, bliver de største til børnene i den nye sæson?

Generelt har trends inden for baby rykket sig en del. Der er ikke de samme regler for, hvad der duer og hvad der ikke duer. Vi bryder mere og mere de traditionelle farvekoder til børn, hvor blå er til drenge og lyserød er til piger. Fx har vi solgt rigtig meget grøn og blå til pigerne denne sæson, så der bliver leget mere med de forskellige styles,

Vi ser også et ryk fra, at det hele skal være pudderfarvet til, at det er kommet meget i de mørke farver, som sort, bordeaux, lilla og mørkeblå. Det er lidt en ny trend – også til helt små babyer.

Tinsoldaten er repræsenteret på Miinto.dk med mere end 800 fine produkter. Se butikkens store udvalg her.

Læs også: Månedens butik: Butik Blossom

Leave a comment