15 Instagram-profiler, der med garanti får dig i julestemning

Nu det jul igen og det betyder hygge, pakker, søde sager og pynt i massevis.
Vi har samlet en håndfuld fine, inspirerende profiler på Instagram, der sætter fut under julehumøret med deres smukke, sjove og betagende billeder, der understreger, at selvom det er koldt og mørkt udenfor, så er det nu alligevel også hyggeligt med vintertid.

 

Stylizimo
Skandinavisk og moderne er nøgleordene hos den norske stylist Nina Holst, som viser sit misundelsesværdige hjem frem, hvor hun juler med enkle kranse og elegante dekorationer, der på trods af enkeltheden stadig får julestemningen frem.

Et opslag delt af Nina Holst (@stylizimoblog) den

34 Kvadrat
Svenske Emilie Ekman viser på fineste vis, hvordan man får vinterhyggen frem på få kvadratmeter og tipper også generøst om andre smukke og elegante hjem

Et opslag delt af Emelie Ekman (@34kvadrat) den

Ms Craftberry Bush
Hvis du kan lide dekadent pynt, der ville være Disneys Juleshow værdigt, så er kunstneren Lucy Akins fra Toronto lige dig. Hun både inspirerer til diverse DYI projekter og maler yndige akvareller, du kan printe og benytte.

Mad About The House
British Vogue er vilde med journalisten Kate Watson-Smyths interiørunivers – og det forstår vi godt. Med stilsikker hånd har hun skabt et hjem, der emmer af personlighed og finurlige idéer.

My Scandinavian Home
Den britiske forfatter Niki Brantmark har bosat sig i Skåne med familien og viser hendes fortolkning af den skandinaviske stil og tipper om andres betagende boliger, der helt sikkert vil give dig gode ideer til dit eget hjem.

Ella Eclaire
Den amerikanske livsstilsblogger og mor har bygget et univers op om vintage charme, som hun selv kalder det, bagning og indretning. Selvom stilen er mærkbart amerikansk, så er opskrifterne skønne og hendes mange idéer gode.

Pernilla Portén
Mor til fire og besat af indretning. Svenske Pernilla formår at indfange essensen af den svenske hygge, når hun fotograferer familien og hjemmet, der stråler så fint i tusmørket.

Frostvita Flingor
Denne svenske profil støvsuger internettet for de fineste julebilleder under temaet ”Nordic Xmas”, så her får den én over nakken med gran, sne og stearinlys en masse.

Åsa Foton
Endnu en svensker med god stil har klemt sig ind på listen, da Åsa også formår at ramme sømmet, når det kommer til at samle inspirerende billede fra forskellige hjem.

Et opslag delt af asafoton (@asafoton) den

Glitter Guide
Livsstilsmediet der vil have os alle til at ”shine” lidt mere. Det gør de blandt andet ved at inspirere med stemningsfulde billeder, der vækker lysten til me-time, venindehygge og rykke rundt på møblerne derhjemme.

Peggy Porschen
Det kan godt være Peggys prisvindende bageri ligger i London, men det forhindrer os bestemt ikke i at suge inspiration til os fra hendes overdådige, girly kage-univers! Glimmer, pasteller og legesyge er kodeordene for et julebord ud over det sædvanlige. Vi er fans!

Wander For A While
Amerikanske Kathryn Holeywell bor i London på 15. år og sætter en ære i at vise de fineste kroge af den ellers hektiske storby, som hun er så smaskforelsket i. Hvilket vi godt kan sætte os ind i!

Fine Little Day
Bag den svenske profil står kunstner og designer Elisabeth Dunker, der med ét vil få dig til at længes efter lange gåture i skoven, blomstrede tapeter og en sød lille missekat til selskab.

Camilla Tange
Interiørstylisten der med mange år i branchen har en særlig sans for delikate lækkerier til hjemmet og endda har udgivet bogen Grangivelig Jul, så du kan gøre hende kunsten efter.

Copenhagen Notes
Det kreative makkerpar Vibeke Lentz og Sidsel Garsdal viser København fra den allerbedste side, når de traver byen tynd for at tippe om alle de gode hyggekroge, hovedstaden har at byde på.