Rihanna stråler i Vogue Paris

Alle gode gange tre, som man siger. Det franske modemagasin har ikke mindre end tre forskellige forsider kørende med den altid skønne Rihanna i det nye julenummer, og vi er vilde med resultatet!

Billederne i Vogue Paris er skudt af nogle af verdens bedste fotografer og der medfølger tre gennemførte fotoserier, der på smukkeste vis understreger de mange facetter hos den 29-årige sangerinde, der til udgaven også er blevet inviteret til at sidde i redaktørstolen og har været medvirkende til at samle teamet bag modeserierne, inklusiv hendes favoritstylist Mel Ottenberg, der gennem adskillige år har hjulpet hende med garderoben.

Som gæsteredaktør har hun også bidraget med gode idéer til udgaven samt sagt ja nærgående interview med titlen ”A Girl Like Me”, hvor hun blandt andet fortæller om sine inspirationskilder, der tæller alt fra Bob Marley, Whitney Houston og Elizabeth Taylor til Sex and The City-stylisten Patricia Field og sin egen mor Monica Fenty.

“Hun er en af de mest karakteristiske kunstnere fra det tidlige 21. århundrede.
Hun har rykket mere end 200 millioner albums af sin hybrid R & B, dance, rock og reggae-inspirerede musik, overrasket stilmæssigt fra glammed-up streetwear til bearbejdede klassikere og er drevet af et enestående ønske om at lykkes”

Fortæller Emmanuelle Alt, chefredaktøren for Vogue Paris om forsidemodellen og gæsteredaktøren.

POUPÉE DE SON
Første side og serie er skudt af den legendariske franskmand Jean-Paul Goude, der med kunstnerisk flair har leget med collager og proportioner i ægte 80’er-stil.

 

RIHANNA BY JUERGEN TELLER
Den tyske superfotograf Juergen Teller har i sin fortolkning haft gang i pangfarver og humørfyldte styles.

 

IN BED WITH RIHANNA
Den tredje serie er skabt af den hollandske, hypede fotografduo, der også danner par privat, Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin. De har i anledningen inviteret Rihanna hjem til privaten for en intim og forførende modeserie, der leder tankerne på 90’ernes supermodel Naomi Campbell.

 

For nylig fik kvinden, der nok må siges at være Barbados’ største eksportvare, også en lokal gade opkaldt efter sig. Westbury New Road er nu omdøbt til Rihanna Drive til ære for den indfødte superstjerne.
Lige nu har hun travlt med sit 9. album, pryder også hele 4 forsider hos Dazed Magazine, arbejder på sin populære skønhedsserie Fenty Beauty og med at designe den næste FentyxPuma kollektion. Godt hun, ifølge interviewet til Vogue Paris, blot har behov for få timers søvn hver dag med sådan et drive! Du kan også følge det vilde ridt på hendes Instagram-profil, hvor mere end 58 millioner andre mennesker nysgerrigt følger med på sidelinjen.

Er du en ægte Rihanna-fan?
Så tag testen herunder og få svaret på, hvor godt du egentlig kender hende RiRi!

Leave a comment