Shop trenden: Rød, rød, rød

Rød er farven som de fleste forbinder med kærlighed, mod og lidenskab. En klassisk farve der adskiller sig fra mængden, og som ikke alle føler sig lige bekvemme i, da den skaber stor opmærksomhed. En farve der indeholder stor symbolik, og som altid har spillet en rolle kulturelt. Læs bare Vogues interessante artikel, der dykker ned i farvens historik, hvis du vil vide mere.

Sidste år så vi rød på catwalken hos internationale modehuse som Alexander McQueen, Chloé og Givenchy, og samme år hos danske modehuse som By Malene Birger, Ganni, Won Hundred og Munthe. Og en ting er sikkert – vi er slet ikke færdige med rød endnu!

Rød går godt til de fleste hudtoner, og klæder allerbedst, hvis den kombineres med nogle nedtonede farver, som sort, mørkeblå, hvid eller kamel. Det er et stærkt statement at iføre sig og farven skal bruges med måde, medmindre du netop ønsker at lave lidt larm. Hvis du lige skal vænne dig til en opsigtsvækkende farve, så få den ind via dine accessories, sko, print eller rødt på læber og negle.

Herunder har vi udvalgt 50 af vores røde favoritter. Og hvis du, som vi, heller ikke kan få nok af den røde farve, kan du se mange flere røde styles lige her.

[Best_Wordpress_Gallery id=”83″ gal_title=”Rød”]