Spred varme i indretningen med velour!

Vi er glade for at kunne byde altid inspirerende Julie Marie Nygaard velkommen til Miinto Journal, hvor hun vil dele ud af trends, tips og tricks.
Julie står bag en af Danmarks mest populære og mest læste interiørblogs Mossroom.dk og Instagram-profil ved samme navn, hvor hun underholder og inspirerer sine læsere med smukke billeder, sjove fortællinger og brugbare tips til et hjem med personlighed.

 

 

Vi giver nu ordet til Julie selv ?

Mit navn er Julie Marie, 28 år fra Aarhus. Til dagligt arbejder jeg som boligblogger og influencer, hvor mit primære mål er at inspirere alle til at være tro mod vores egen personlige stil og finde modet til at udtrykke den. Jeg vil beskrive min hjem som eklektisk – en lettere kaotisk sammensmeltning af forskellige stilarter, mønstre, materialer og farver, som tilsammen formår at skabe dynamik, liv og en komplet afspejling af min personlighed.

Min kærlighed er faldet på den betagende velour-trend, som jeg ønsker at slå et slag for i indretningen, da velour virkelig kan tilføre lidt glamour og stilfuld nostalgi til dit hjem.

Måske I husker, hvordan Ommagio-vaserne fra Kähler pludseligt stod placeret i hele Danmarks vindueskarme? Og hvordan marmor efterfølgende erobrede 1. pladsen i vores hjem. Herefter løsrev vi os for en stund fra designertrends ved at omfavne unikke loppefund, hvor særligt teaktræ oplevede et stort comeback.

Siden sommer har en ny tendens formået at ræse frem ad i overhalingsbanen: Velour. Jeg taler naturligvis ikke om nervøs velour, som mange af os med sikkerhed forbinder med de knap så elegante juleduge fra barndommen i enten olivengrøn eller postkasserød.

 

Jeg mener selvfølgelig den ægte vare, som i mine øjne er et fantastisk afbræk fra de klassiske designs, der ofte henvender sig til en minimalistisk indretning. Jeg har tilladt mig at døbe velourtendensen: ”Vintage glamour”, som jeg associerer med fyldige, farverige og yndige ting med royale træk.

Det kan dog nemt virke som en drastisk ændring at skifte et større møbel som f.eks. en sofa ud med en velourherlighed. Men heldigvis kan vi snige det populære tekstil ind i vores hjem via så meget andet boliginteriør. F.eks. hylder jeg velourpufferne, som i øjeblikket er super populære. Derudover vrimler det med velourpuder i alle farver, former og prisklasser.

Hvis man i sin tid bestod sit symaskinekørekort og dermed trygt kan begive sig ud i gør-det-selv-projekter med nål og tråd, så kan man snildt handle velour i metervarer og sy sine egne puder, plaider og puffer. Sidstnævnte projekt har min søster netop færdiggjort med stor succes. Desuden er det også en dejlig budgetvenlig måde at matche velourtrenden på.

 

 

Personligt må mit allerstørste velour-ønske være et chunky sengetæppe i mørkegrøn eller bordeaux. Jeg synes, det ser så stilfuldt og nostalgisk ud med tilhørende sengekappe og sengetøj i hør. Jeg er spændt på at se, om jeg er så heldig at få et i julegave i år. 7-9-13.

 

Fotokredit: Bloomingville.dk, Sofakompagniet.dk, Normanncopenhagen.dk, Ellos.dk, Fermliving.dk, AYTM.dk, Retrovilla.dk, Søstrene Grene, Rebeccajuddloves.com og Attpynta.com.