Stjæl blogger-stilen lige nu!

Har du styr på de seneste trends? Vi har fået inspiration fra de lækreste looks på Instagram og samlet de allerbedste styles til dig, så du kan stjæle stilen lige nu. Efteråret er så småt på vej, og derfor har vi også spottet mange lækre striks, støvler og overgangsjakker. Uanset om du er til et feminint, rocket eller behageligt look, så har vi nogle lækre items til dig.

Selvom efteråret normalvis byder på mere klassiske mørke farver som sort, grå og navy, kan du dette efterår også iføre dig skønne farver som rød, lyserød og lilla. Du kan fx både have et helt rødt outfit på, mikse farverne på kryds og tværs eller bære et enkelt farverigt item.

Photo: Lucy Williams

Hvis ikke du er klar til et helt farverigt outfit, kan du også pifte dit look op med en enkelt style eller to i orange, grøn eller rød – som vist nedenfor med et par lækre røde støvler og en fin grøn bluse. På denne måde kan du også lige få testet af, om der bør tilføjes en eller flere farverige styles i efterårsgarderoben.

Photo: Karoline Dall 

Blomsterprint, tern og velour er også nogle af de helt store trends her til efteråret, og du kan derfor roligt investere i det allerede nu. Kig efter en lang blomstret nederdel, en lang ternet jakke og en lækker velour bluse – så er du helt med på de seneste trends. 

 

 Photo: Marina Themoss 

Samtidig kan du også sagtens begynde at kigge efter feminine detaljer som plissé eller flæser, som Marina viser ovenfor med sin fine velour bluse med flæser.

Du kan se vores favoritter med alle efterårets seneste trends nedenfor eller selv gå på jagt blandt vores lækre efterårsnyheder lige her.

Happy shoppping!

[unitegallery stjaelstilenligenu]

Leave a comment