Trend: Velour i garderoben

Det er ikke kun i indretningen, den store trend med velour har taget over; det skinnende, bløde materiale er at finde overalt i gadebilledet lige nu. Modeverden har endnu engang tage det iøjnefaldende materiale til sig – og vi er vild med det! Velourtrenden har ligeledes fundet vejen frem til den røde løber, hvor stilikoner som Kendall Jenner og Victoria Beckham fører an.

Velour passer til næsten alle lejligheder: skal du til fest, så hop i en smuk velourkjole eller står den i stedet på en hyggeaften på sofaen, så kan du også få en varm sweater i det bløde materiale. Velour er helt sikkert et must-have denne sæson og trenden er at finde i alt fra smukke tasker, puder, sweaters, elegante og festlige kjoler og helt særligt skoen. Og selvom det skønne stof allerede har haft sin entre på modescenen, gør den et strålende comeback med modige farver, nye mønstre og styles til både kvinder, mænd og børn.

Hvis du er lige så begejstret for den tilbagevendende trend, som os, så har vi samlet en masse skønne velourstyles i galleriet nedenfor. God fornøjelse 😀

Ønsker du mere inspiration? Så læs også interiørbloggeren Julie bag Mossroom.dk’s tip til at få velour ind i din indretning lige her.

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”Velour-garderoben”]