Skal du på skiferie? Se vores 25 favoritter til en lun og god tur

Skiferie står, for mange, allerhøjest på to-do-listen i de sene vintermåneder og nogle gange helt indtil april måned. Det er en af de mange ting, som mange danskere har tilfælles – vi elsker at stå på ski! Den fælles glæde der er ved, at suse ned ad pisterne med vind i brillen og adrenalin i kroppen. Graderne bliver ofte koldere, når vi vender snuden mod bjergene, og derfor er det også vigtigt, at finde det helt rigtige udstyr til at holde varmen på pisterne, i liften, til afterski eller på kælkebakken. Hvis det er første gang skiferie er på programmet for dig og din familie, så lad os være med til at gøre den lidt nemmere.

Vores 5 ski-s’er der er gode at huske på:

 1. SKITØJ
  Hvis ikke dit skitøj er varmt nok, vil det påvirke resten af din skiferie, og du vil ikke på samme måde nyde den, som hvis du havde købt noget, der kunne holde på varmen. Køb derfor altid et par gode skisokker og vanter i god kvalitet samt en lækker vinterjakke, som kan ånde, men som også kan holde på din kropsvarme. Alt afhængigt af om du skal nord- eller sydpå. Se vores udvalg til voksne her og til børnene her.
 2. STIL
  Selvfølgelig! Hvis du også gerne vil lægges mærke til på pisterne eller andre steder på din skifere, er det vigtigt, at dit skitøj er stilet. Du behøver nødvendigvis ikke at købe alt i samme farve eller fra samme brand. Men bland fx gerne en klassisk basisfarve som sort, hvid eller grå med en flot rød eller andre farver. Det vil få dig til at lyse op i sneen.
 3. SIKKERHED
  Selvom du skal se stilet ud er det vigtigste nu engang sikkerheden. En god hjelm og et par skibriller – mere skal der nærmest ikke til. Det er desuden også vildt fedt, at køre med en lækker hjelm, der samtidig varmer om hovedet.
 4. SNEFRI
  Noget af det værste er, når der kommer sne ind i ærmerne eller op ad maven. Derfor anbefaler vi altid, at du køber en jakke med påsyede inderærmer, som du kan tage ned i dine vanter, med mavebælte der kan spændes til og selvfølgelig vandtætte lommer. Så undgår helt sikkert den unødvendigt kolde sne.
 5. SKIUNDERTØJ
  Noget af det absolut vigtigste på din skiferie. Ikke nok med at dit skiundertøj holder dig varm ude på pisterne, så er det også en vigtig del af dine outfits, når du fx er hjemme på hotellet eller til afterski, på café mm. Husk altid et eller flere lækre ski-undertøjssæt – du vil ikke fortryde det – og det kan også bruges herhjemme, når kulden bider ekstra hårdt! Se vores udvalg til voksne her og til børnene her.
  Vil du have flere tips og tricks? Så læs Politikens artikel om simple råd til skiferien.

Herunder har vi fundet 25 af vores skiferie-favoritter, som vi er sikre på, kan hjælpe dig til en varm og komfortabel, skiferie – også når den velfortjente varme kakao skal nydes!

HAPPY SKI-SHOPPING! ❄️⛷

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”86″ gal_title=”Ski”]