GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Barbara Bui (0)

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet

Barbara Bui

Barbara Bui
Barbara Bui er et fransk brand med base i en af verdens førende modemetropoler, Paris, og den første kollektion blev vist frem på byens catwalks i 1987. De unikke styles fra det franske brand var fra start et hit hos fashionistaer og modemagasiner i og uden for Paris, og det er den kreative designer Barbara Bui, der står bag lanceringen af det karismatiske brand – hun gjorde dog sin entre i modebranchen i 1983.

Barbara Bui stammer fra en familie med franske og vietnamesiske aner, og det ses i nye kollektioner fra det franske brand. Nye styles er, med andre ord, en fusion af flere kulturer, inspirationer og stilarter, og feminine silhuetter, sensuelle linjer og delikate snit har formået at skabe et moderigtigt look med et touch af afslappet elegance – og nye styles er udført i lækre materialer såsom silke, læder og pels.

Barbara Bui åbnede den første konceptbutik i hjertet af Paris i 1999, og siden er der kommet nye butikker til over hele verden – fra Los Angeles til Moskva. Åbningen af konceptbutikker i et væld af førende modelande er et resultat af, at Barbara Bui har skabt et look, der forkæler den stil- og kvalitetsbevidste kvinde. Nye kollektioner byder på et spændende miks af modetøj, tasker, accessories, sko og smykker.

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands