Barbara Bui

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

Barbara Bui

Barbara Bui
Barbara Bui er et fransk brand med base i en af verdens førende modemetropoler, Paris, og den første kollektion blev vist frem på byens catwalks i 1987. De unikke styles fra det franske brand var fra start et hit hos fashionistaer og modemagasiner i og uden for Paris, og det er den kreative designer Barbara Bui, der står bag lanceringen af det karismatiske brand – hun gjorde dog sin entre i modebranchen i 1983.

Barbara Bui stammer fra en familie med franske og vietnamesiske aner, og det ses i nye kollektioner fra det franske brand. Nye styles er, med andre ord, en fusion af flere kulturer, inspirationer og stilarter, og feminine silhuetter, sensuelle linjer og delikate snit har formået at skabe et moderigtigt look med et touch af afslappet elegance – og nye styles er udført i lækre materialer såsom silke, læder og pels.

Barbara Bui åbnede den første konceptbutik i hjertet af Paris i 1999, og siden er der kommet nye butikker til over hele verden – fra Los Angeles til Moskva. Åbningen af konceptbutikker i et væld af førende modelande er et resultat af, at Barbara Bui har skabt et look, der forkæler den stil- og kvalitetsbevidste kvinde. Nye kollektioner byder på et spændende miks af modetøj, tasker, accessories, sko og smykker.

/ 4 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S